Επιλογή Σελίδας

“Κάτοικος” Ηρακλείου θα εξακολουθήσει να είναι ο Κώστας Γιαννούλης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κατερινιώτικης αμυντικός βρίσκεται στο δυναμικό των Κρητικών από τον Ιανουάριου του 2019 και φέτος έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Γιαννούλη ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, ο οποίος στο φινάλε της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΟΦΗ, θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» για έναν ακόμη χρόνο, αποτελώντας πλέον έναν από τους πιο “παλιούς” ποδοσφαιριστές της νέας εποχής.

Από τον Ιανουάριο του 2019, όταν εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ ως μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις με σκοπό να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία, μέχρι και σήμερα ο 34χρονος αμυντικός παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας μας, πρωταγωνιστώντας στις περισσότερες από τις πιο έντονες στιγμές των τελευταίων χρόνων.

Κώστα προχωράμε μαζί για ακόμα καλύτερες στιγμές!

Για πάντα εδώ!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This