Επιλογή Σελίδας

Αυλαία σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής Πιερίας, και τη συμμετοχή της ομάδας Νέων της Ακαδημίας μας.

Συγχαρητήρια στις ομάδες Απόλλων Ράχης, Ερμή Εξοχής και Ακαδημία Βατανιακού για την άνοδο τους στην Β’Ερασιτεχνική. Τους ευχόμαστε μία εξίσου καλή πορεία στη νέα κατηγορία!

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από αθλητές, ηλικίας 14 έως 17 ετών, προσέφερε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και πολύτιμες εμπειρίες στους νεαρότατους ποδοσφαιριστές μας, σε ένα, καθόλα, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μέσα από αυτή την ομάδα και τη συμμετοχή μας στη Γ’Ερασιτεχνική, μεταγγράφηκαν τα 2 μόνο προηγούμενα χρόνια ποδοσφαιριστές μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες

2020 – Καρανάτσιος Χρήστος – ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Superleague 2)

2021 – Μπατζώνης Ηλίας – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Γ Εθνική)

Και έπεται συνέχεια…

Για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, πέραν της συμμετοχής μας εκ νέου στη Γ´Ερασιτεχνική, έχει δρομολογηθεί και μία μεγάλη συνεργασία με ομάδα της Α’ κατηγορίας που πρωταγωνιστεί.

Με αυτή τη συνεργασία και σε επίπεδο ακαδημιών, επιδιώκεται να δημιουργήσουμε από κοινού, μία ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική βάση για τους αθλητές του νομού μας, που θα ξεκινά από τα πρώτα βήματα εκμάθησης, ενώ παράλληλα θα προσφέρει τα πολύτιμα «σκαλοπάτια» στην κρίσιμη ηλικία 14-18 για να κάνουν αυτό το βήμα παραπάνω.

Οι ανακοινώσεις εν καιρώ. Stay tuned!

Για το ΔΣ Ακαδημίας Γιώτσα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται

Pin It on Pinterest

Shares
Share This