Επιλογή Σελίδας


Ο κόουτς Μίλαν Τόμιτς «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Έρωτας με την πρώτη ματιά» με τον Μιχάλη Λεάνη και παράθεσε τη δική του άποψη για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές.


Αναλυτικά είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Πρώτα απ’ όλα, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για τους φιλάθλους του μπάσκετ. Στα 40 λεπτά είδαμε πάρα πολλές φορές ν’ αλλάζει το προβάδισμα στο σκορ, σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Πραγματικά για τους φιλάθλους ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, μια γιορτή».

Για το νικητήριο σουτ του Μίσιτς: «Σίγουρα ήταν η ικανότητα του Μίσιτς, αλλά απ’ την άλλη είναι και θέμα τύχης. Όταν βάζεις το σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο θες και λίγο τύχη να σε βοηθήσει. Και ικανότητα και τύχη. Αυτό ήταν ένα πιο εύκολο σουτ, γιατί ήταν ισοπαλία και αν αστοχήσεις πας στην παράταση, αν το βάλεις γίνεσαι ήρωας».

Για το αν έπρεπε να κάνει φάουλ στην τελευταία άμυνα ο Ολυμπιακός: «Από χθες όλοι ασχολούνται με αυτό. Είναι λάθος, δε χρειάζεται ανάλυση. Αν τελικά έκανε φάουλ, η Εφές έβαζε τις δύο βολές και ο Ολυμπιακός έχανε το σουτ, όλοι θα φώναζαν γιατί έκανε φάουλ και δεν έπαιξε άμυνα. Παίζει μπροστά σε 15 χιλιάδες φιλάθλους του, άρα έχει πλεονέκτημα και ψυχολογία. Στο κάτω κάτω ήταν ένα μαρκαρισμένο και πολύ δύσκολο σουτ, δεν πήγε σε ένα εύκολο λέι-απ να πεις ότι ήταν λάθος η άμυνα. Εγώ σαν προπονητής δε θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν είναι σωστό και ωραίο».

Για τη σημαντικότητα της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Final-4: «Το να συμμετέχεις σ’ ένα Final-4 είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σίγουρα μένει μια μικρή πικρία, γιατί φτάνεις εκεί, παίζεις ημιτελικό και πας και για να κατακτήσεις τη Ευρωλίγκα. Απ’ την άλλη, είναι σημαντικό που μία ελληνική ομάδα πήγε στο Final-4, όπως είναι και για το ελληνικό μπάσκετ το ότι ο κόσμος έδωσε το παρών, ήταν 15 χιλιάδες κόσμος εκεί. Είναι σημαντικό και αυτό το κομμάτι, ότι αγαπάμε το μπάσκετ και την ομάδα μας».

Για τον τελικό Ρεάλ – Εφές: «Πιστεύω ότι πάλι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Προβλέψεις δύσκολα μπορούμε να κάνουμε, όπως ήταν δύσκολο και στους δύο ημιτελικούς. Η Εφές θέλει το backtoback, η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα, που θέλει να το κατακτήσει και δε θα το αφήσει εύκολα. Θα είναι ένα ωραίο ματς».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This