Επιλογή Σελίδας


Μετά από την παγκόσμια πρεμιέρα από το Apple TV, το ντοκιμαντέρ “The Last Season” που πραγματεύεται την μεγάλη καριέρα του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ράλλυ, Sebastien Ogier, με βασικό άξονα στην τελευταία του σεζόν, περνά και στην “ελεύθερη” τηλεόραση, χάρη στην Red Bull TV.

Tο ντοκιμαντέρ για τον Sebastien Ogier άρχισε να μεταδίδεται από σήμερα, Πέμπτη 19 Μαΐου.

The Last Season: O Sebastien Ogier όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Η εναρκτήρια ημέρα του Ράλλυ Πορτογαλίας αποτελεί και την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Sebastien Ogier στην Red Bull TV.

Το “The Last Season“, συνιστά μια εμβάθυνση στην καριέρα και στην προσωπική ζωή του Γάλλου, από την περίοδο που συμμετείχε σε καρτ ως οδηγός Junior, έχοντας ως αφηγηματική βάση την τελευταία  σεζόν, που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2021, όταν και αναδείχθηκε για 8η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ.

Sebastien Ogier 01

Για τον 38χρονο σήμερα οδηγό, ο οποίος δε συμμετέχει πια με πλήρες πρόγραμμα στο WRC έχοντας μεταπηδήσει και στο WEC μιλούν μέλη της  οικογένειάς του, ιδιοκτήτες ομάδων, ομόσταβλοι και πολλοί αντίπαλοί του.

Από αυτούς, ξεχωρίζουν ο Sebastien Loeb, Carlos Sainz, Olivier Quesnel, Malcolm Wilson, Jari-Matti Latvala, Thierry, Ott Tanak, ενώ το δικό του ρόλο παίζει όπως πάντα, ο συνοδηγός του Ogier, Julien Ingrassia.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πλήρους σεζόν του Ogier στο WRC, το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί ένα συγκινητικό και ασυμβίβαστο πορτρέτο, με flashbacks στο παρελθόν, αλλά βάση στο 2021.

O Sebastien Ogier εξηγεί την επιλογή του να αποχωρήσει από το WRC μετά από μια τελευταία προσπάθεια για τον τίτλο, μιλάει για τις ιστορικές μάχες με τον Sebastien Loeb, τις επιλογές που έκανε στην πορεία και τα διαφορετικά σημεία που τον διαμόρφωσαν σε έναν από τους καλύτερους οδηγούς ράλλυ όλων των εποχών.

Sebastien Ogier 02

“Είναι πάντοτε τιμητικό να υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ που αναβιώνει όλη την καριέρα σου και προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος να το έχω. Και ελπίζω οι φίλοι του σπορ να το απολαύσουν επίσης. Είναι πολύ ωραία”, δήλωσε ο Sebastien Ogier.

Θυμίζουμε, πως ο Sebastien Ogier έχει συμμετάσχει 170 αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (συμπεριλαμβανομένου του Ράλλυ Πορτογαλίας) από το 2008.

Προφανώς, στην καριέρα του δεσπόζουν τα 8 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2020, 2021) με τις Volkswagen, M-Sport Ford και Toyota.

Ακόμη, έχει κατακτήσει 54 νίκες και έχει ανέβει 92 φορές στο βάθρο των νικητών, ενώ έχει σημειώσει και 637 ταχύτερους χρόνους σε ειδικές διαδρομές.

Για να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ “The Last Season“, πατήστε εδώ

Πηγή: 4troxoi.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This