Επιλογή Σελίδας


Ο Αμερικανός γκαρντ Μάρκους Φόστερ επιστρέφει στη Stoiximan Basket League μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα, ώστε να τον ενισχύσει στα playoffs.


H ανακοίνωση της πατρινής ομάδας αναφέρει τα εξής: « Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του αμερικάνου καλαθοσφαιριστή Marcus Foster και τον καλωσορίζει στην οικογένειά της.

Ο Μarcus Foster γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου του 1995 (27 ετών) στην Wichita Falls. Βλέπει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφερειακής γραμμής (Point Guard/ Shooting Guard). Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2013-14 από τα NCAA και για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε εκεί, πρώτα στους Kansas State Wildcats και εν συνεχεία στους Creighton Bluejays.

Τη σεζόν 2019-20 έπαιξε για πρώτη στα ευρωπαϊκά γήπεδα και στην Ισραηλινή Hapoel Holon, ενώ την επόμενη χρονιά συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, παίρνοντας μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έμεινε για μισή σεζόν, μετρώντας 5,3 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν τον βρήκε στην Τουρκία και την Turk Telekom, ενώ φέτος έπαιξε στους Rio Grande Valley Vipers, όπου μέτρησε 18,7 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ.

Υποδεχόμαστε τον Marcus Foster στον Οργανισμό του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This