Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Πέφτει η αυλαία της πετυχημένης αγωνιστικής περιόδου 2021-22 για τον Αιγινιακό με τον φιλικό αγώνα απέναντι στους παλαίμαχους του συλλόγου, την Παρασκευή και ώρα 6:00 μ.μ. στο “Γιάννης Παραλυκίδης”.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Αιγινίου προετοιμάζονται για αυτό το ματς με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να γίνει μια πραγματική γιορτή, στην οποία θα συναντηθεί το παρόν με το ένδοξο παρελθόν των Αιγινιωτών, όπου θα ξαναζωντανέψουν παλιές θύμησες και αναμνήσεις…

Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους παλιούς παίκτες που αναμένεται να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, δηλώνοντας καθημερινά συμμετοχή.

Στα… ευτράπελα, η χθεσινή προπόνηση του σημερινού Αιγινιακού έγινε χωρίς την παρουσία του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου γιατί ο ίδιος θ’ αγωνιστεί με τη ομάδα των Παλαιμάχων για ν’ αποτραπεί έτσι η “κατασκοπεία”. Το κλίμα όλη τη χρονιά στον Αιγινιακό ήταν εξαιρετικό και συνέβαλε αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας . Και αυτό βλέπουμε να συνεχίζεται έως το τέλος .

Διαιτητής ο Καρανικόλας

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προέβη ο Γιώργος Καρανικόλας βετεράνος Διαιτητής του Σ.Δ.Π.Ν. Πιερίας. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: “Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παλιούς κανονισμούς της FIFA, ύστερα από σχετική άδεια της ΚΕΔ /ΕΠΟ. Παραδείγματος χάρη: Επιτρέπεται στον τερματοφύλακα να πιάσει την μπάλα με τα χέρια σε γύρισμα αμυντικού, όλα τα χέρια εντός περιοχής δεν είναι πέναλτυ, άρα υπάρχει και το… ακούσιο, το οφσάιντ είτε επηρεάζει τη φάση ο παίκτης είτε όχι θα υποδεικνύεται κ.π.α. που θα εξηγήσει ο ρέφερυ πριν τη σέντρα.

Για να μη παρεξηγηθούμε, όλα αυτά  τα γράφουμε…. χαριτολογώντας.

IMG_20220417_174245

Ο αρχηγός Νίκος Παππάς θα παίξει με την ομάδα των Παλαιμάχων , δικαιωματικά , αφού έκανε ντεμπούτο στην ομάδα του Αιγινίου την περίοδο 1995-96.

IMG_20220402_184657_1

Ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος ( αριστερά ) θ’ αγωνιστεί αντίπαλος με τον παίκτη του Ιωακείμ Δαραή.

IMG_20210507_155322

Ο Γιώργος Καρανικόλας Διαιτητής στο μακρινό 1985.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This