Επιλογή Σελίδας

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και της Βέροιας συναντήθηκαν στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης την περασμένη Δευτέρα για ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, τίμησαν στο ξεκίνημα του αγώνα δυο μέλη τους, που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή, τους Γιώργο Σιούτη και Μπάμπη Λαμπέτσο, κρατώντας ενός λεπτού σιγή στο κέντρο του γηπέδου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πιερικού Βοστώνης, ΗΠΑ, Αργύρης Καμπίσιος, απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της Βέροιας. Οι δυο ομάδες φωτογραφήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια αγωνίστηκαν προσφέροντας όμορφο θέαμα, εξαίρετο ποδόσφαιρο και υπέροχα τέρματα σε εκτέλεση, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές σ΄ ένα παιχνίδι που για την ιστορία έληξε 5-3 υπέρ των Παλαιμάχων του Πιερικού.

Στο τέλος της όμορφης φιλικής ποδοσφαιρικής συνάντησης ακολούθησε μπάρμπεκιου, με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να φιλοξενούνται όλοι μαζί στο κυλικείο του σταδίου και να απολαμβάνουν την αμέριστη υποδοχή και φιλοξενία του Κατερινιώτικου Συλλόγου.

Για την ομάδα του Πιερικού αγωνίσθηκαν οι: Βελώνης, Μαυρίδης, Κατσαμάγκας, Δεληγιάννης, Πεΐδης, Μακρής, Τσούχας, Φωτιάδης, Καλαμπάκας Νίκος, Καλαμπάκας Δημήτρης, Οικονόμου, Σκέντος Στέφανος, Αποστολίδης, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος Ανέστης, Στύλος, με προπονητή τον Γιώργο Σκέντο και συνοδό αποστολής τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Στάθη Παρουσιάδη.  

Screenshot 5 26

Screenshot 7 7

Pin It on Pinterest

Shares
Share This