Επιλογή Σελίδας

Αναταράξεις προκάλεσε το πόρισμα της ΕΕΑ περί «βαρείας παράβασης» του Απόλλωνα Πόντου, στέλνοντας μάλιστα τον φάκελο της ομάδας στα αρμόδια για την επιβολή ποινών δικαιοδοτικά όργανα.

Η ίδια η ΠΑΕ με ανακοίνωση της τόνισε σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει καμία παράβαση και εξέφρασε την πεποίθηση της πως «η αλήθεια θα λάμψει και ο Απόλλων θα δικαιωθεί πανηγυρικά».

Την δική του τοποθέτηση έδωσε στη Mikriliga.com ο έγκριτος νομικός της ομάδας κ. Αργύρης Λίβας, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την έκβαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έχει γίνει καμία παράβαση από τον Απόλλωνα Πόντου και τα πάντα στην ομάδα έχουν γίνει βάσει νόμου.

Όσον αφορά τον κ. Καλαϊτζίδη, είναι μικρομέτοχος και όχι μεγαλομέτοχος για να παίρνει αποφάσεις, βρίσκεται στην ίδια ομάδα και είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί να επηρεάσει το οτιδήποτε προς κάποια άλλη κατεύθυνση.

Παράλληλα ο φάκελος του Απόλλωνα Πόντου έχει ήδη εξεταστεί το καλοκαίρι χωρίς να υπάρχει το οποιοδήποτε κώλυμα. Ταυτόχρονα υπάρχουν το προηγούμενο διάστημα πρόσφατες απαλλακτικές αποφάσεις σε ανάλογες υποθέσεις.

Με βάσει όλα τα παραπάνω είμαστε απολύτως αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα δικαιωθεί. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This