Επιλογή Σελίδας

Δικαιωμένοι από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού πως η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου διέπραξε “βαρεία” παράβαση, δεχόμενη τις καταγγελίες της ΠΑΕ Πιερικός και της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, δηλώνουν οι ιθύνοντες της κατερινιώτικης ομάδας με σχετική ανακοίνωσή τους, στην οποία γνωστοποιούν την πρόθεση να κινηθούν νομικά κατά του Προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου για την απόφαση να επικυρωθεί η βαθμολογία ενώ υπάρχουν εκκρεμοδικίες”.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, αισθάνονται δικαιωμένοι για τις αποφάσεις της ΕΕΑ που ρίχνουν φώς στα… σκοτάδια που βύθισαν «κάποιοι» το ποδόσφαιρο της δεύτερης κατηγορίας της χώρας μας. Υπάρχει πίστη στο στρατόπεδο του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθούν οι ευθύνες σε κάθε υπεύθυνο αυτού του σκανδάλου, που ξεφεύγει από το νομικό ποδοσφαιρικό πλαίσιο και καταλήγει σε μεθοδεύσεις που τραυματίζουν την αξιοπιστία του αθλήματος.

Στη λογική αυτή θα εξαντλήσει η ΠΑΕ Πιερικός κάθε νόμιμο δικαίωμα της για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους εμπλεκομένους.

Επίσης θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου της λίγκας, κ. Λεουτσάκου για τον υπέρμετρο ζήλο να επικυρώσει την βαθμολογία του πρωταθλήματος γνωρίζοντας ότι εκκρεμεί η προσφυγή του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Μετά από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας (επιτέλους), είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η επικύρωση της βαθμολογίας πρέπει να κριθεί απαράδεκτη και παράνομη, να μην ισχύσει η απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. της Παρασκευής (6/5) και να ορισθεί εκ νέου αφού πρώτα τελεσιδικήσουν όλες οι αποφάσεις των προσφυγών που εκκρεμούν.

Τέλος, θα πρέπει να τονισθεί ότι η παράβαση θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όχι του πρωταθλήματος που λήγει
όταν τελειώνουν τα παιχνίδια. Η αγωνιστική περίοδος λήγει 30/6/2022.

Ο Πιερικός αποτελεί εκπρόσωπο ενός ολόκληρου νομού. Η ΠΑΕ Πιερικός «μάτωσε» οικονομικά, κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να καταφέρει να κερδίσει στο μέτωπο της καθαρότητας και της αξιοπιστίας, την ώρα που τα γεγονότα αποδεικνύουν πως άλλες ΠΑΕ, κινήθηκαν με μεθοδεύσεις και στηρίχθηκαν στις …δημόσιες σχέσεις τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στο νόμο και τους εκπροσώπους του στη χώρα μας. Ζητάμε βάσιμα τη δικαίωσή μας!

Με εκτίμηση
Σ.Φ.Κ. Πιερικός 1961 Π.Α.Ε

Pin It on Pinterest

Shares
Share This