Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Την Παρασκευή στις 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” κλείνει η πετυχημένη ποδοσφαιρική περίοδος 2021-22 για τον Πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, Αιγινιακό με την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα απέναντι στους Παλαίμαχους του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές της σημερινής ομάδας θ’ αντιμετωπίσουν σ’ ένα χαλαρό παιχνίδι, διαφορετικό από τ’ άλλα το… δοξασμένο παρελθόν τους, το οποίο όλοι τιμούν και σέβονται. Η ιστορία, άλλωστε του Αιγινιακού είναι τόσο μεγάλη που οι περισσότεροι την γνωρίζουν καλά και θέλουν να φανούν αντάξιοι συνεχιστές της.

Παράλληλα, ζητούμενο δεν είναι το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού αλλά η σύσφιξη σχέσεων των Παλαιότερων με τους νεώτερους .

Για τον λόγο αυτό το Διοικητικό συμβούλιο του αιγινιώτικου συλλόγου καλούν τους Παλαίμαχους να συμμετάσχουν στο φιλικό αυτό ματς .

Το ραντεβού είναι στο 5:15 μ.μ. στο ” Γιάννης Παραλυκίδης”. Για τον σκοπό αυτό έχουν ετοιμαστεί κατάλληλες φανέλες για τους παλαίμαχους (με τον λογότυπο του Αιγινιακού και φυσικά σε όλα τα μεγάλα… μεγέθη!).

Γιατί όχι, η συνάντηση αυτή να αποτελέσει την αρχή δημιουργίας ομάδας παλαιμάχων που θα οργανωθεί κατάλληλα και θ’ αγωνίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και όχι μόνο, πέρα από τις θύμησες που θα ξαναζωντανεύουν νοσταλγικά…

Πάντως το πρώτο βήμα γίνεται την Παρασκευή, ίσως στην πιο κατάλληλη στιγμή αναδημιουργίας της ομάδας της Βόρειας Πιερίας .

Οι παλαίμαχοι να επικοινωνούν και να δηλώνουν συμμετοχή στον Γενικό γραμματέα του Δ.Σ., Γιώργο Καρανικόλα στο τηλ. 6945262122.

Πολλοί ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού που βρίσκονται στις παρακάτω φωτογραφίες αναμένεται να δώσουν το αγωνιστικό παρών στην φιλική αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Pin It on Pinterest

Shares
Share This