Επιλογή Σελίδας

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, ο ΓΑΣ Σβορώνου “δοκιμάζεται” στα Γιαννιτσά κόντρα στον τοπικό Εθνικό, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Οι Σβορωνιώτες είναι στην πρώτη θέση και εκεί θέλουν να παραμείνουν, πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα προς τον προβιβασμό.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Παρασκευής χωρίς απρόοπτα. Έτσι, μοναδική απουσία για το πιερικό “συγκρότημα” είναι αυτή του πρόσφατα χειρουργημένου, Τριανταφύλλου. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Βαρβούτη.

Αναλυτικά, στην Πέλλα θα ταξιδέψουν οι Παπατολίκας, Ξανθόπουλος, Αδάμος, Βούλγαρης Χ., Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Γκαράτζιας, Βούλγαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας, Τροΐρης, Στεφανίδης, Λαγδάρης, Μακράκης, Κατσιαμήτας, Καρτσαμπάς, Δελαβερίδης, Καραμανώλας, Σαρρής, Κυρτέγος, Κυπαρίσσης.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ VS ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2022 16:00 50 50"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This