Επιλογή Σελίδας

Με σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League 2, η ΠΑΕ Πιερικός κρίθηκε υπαίτια για τη μη διεξαγωγή του αγώνα της Κ20 του Πιερικού με την Κ20 του Αλμωπού Αριδαίας, της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο αγώνας κατακυρώνεται στον Αλμωπό Αριδαίας με 3-0 ενώ στην ΠΑΕ Πιερικός επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας Πιερικός Κ20 – Αλμωπός Αριδαίας Κ20 δε διεξήχθη επειδή ο Πιερικός δεν παρουσίασε τα απαιτούμενα από το υγειονομικό πρωτοκόλλο, rapid test των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, η βαθμολογία στον 4ο όμιλο, μία αγωνιστική πριν το τέλος διαμορφώνεται ως εξής

1. ΑΕ Λάρισας 21 β.
2. Βέροια ΝΠΣ 16 β.
3. Αλμπωπός Αριδαίας 7 β. (δεν έχει κάνει το ρεπό της)
4. ΣΦΚ Πιερικός 5 β.
5. Απόλλων Λάρισας 2 β.

Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ΕΠΟ).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο. για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνες 27.3.22 με ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου και 30.03.22 με ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι ρίψη αντικειμένου από φίλαθλό της, το οποίο κατά την κοινή πείρα δεν ήταν πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη προσώπου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τη χρηματική ποινή των 1.000€ (αγώνας 26.3.22 με ΠΑΕ Αιγάλεω).


• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι το άναμμα πέντε πυρσών στις κερκίδες. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 26.3.22 με ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ, από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση της διάταξης του άρθρου 12 παρ. 5 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας 30.03.22 με ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα της με ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας με τέρματα 0-3 (αγώνας 27.3.22).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This