Επιλογή Σελίδας


Οι μάχες για την ανάδειξη των φετινών τροπαιούχων σε Αγγλία (Premier League & Emirates FA Cup) και Ιταλία (Serie A) συνεχίζονται, αποκλειστικά στην Cosmote TV, την εβδομάδα από 13 έως και 20 Μαΐου. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ για τον τίτλο του 150ου Emirates FA Cup (Σάββατο 14/5, 18:45, Cosmote Sport 3HD), οι Κόκκινοι διεκδικούν μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι την κορυφή της Premier League, ενώ στη Serie A ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στους εκπροσώπους του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ. Από το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Cosmote Sport ξεχωρίζουν, ακόμα, αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού σε MotoGP και ERC, καθώς και μάχες στα ρινγκ του UFC.

Τελικοί γιγάντων στο Emirates FA Cup και Vitality Women’s FA Cup

Μνήμες από τον τελικό του 2012 ξυπνάει ο μεγάλος αγώνας του Σαββάτου 14 Μαΐου στο Wembley Stadium, με την Τσέλσι και την Λίβερπουλ να αγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο του 150ου Emirates FA Cup (18:45, Cosmote Sport 3HD). Οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά τον κρίσιμο αγώνα, μέσα από τις ειδικές εκπομπές των καναλιών Cosmote Sport Pregame Emirates FA Cup Final (Σάββατο 14/5, 17:30, Cosmote Sport 3HD) και Postgame Emirates FA Cup Final (Σάββατο 14/5, 21:30, Cosmote Sport 3HD).

Την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 16:30 (Cosmote Sport 9HD) την σκυτάλη θα πάρει η ομάδα γυναικών της Τσέλσι. Οι Μπλε θα αναμετρηθούν με την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Vitality Women’s FA Cup, υπερασπιζόμενοι τον τίτλο τους.

Premier League

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, η μάχη συνεχίζεται ανάμεσα στις πρωτοπόρους Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League. Για την 37η αγωνιστική, οι Πολίτες θα επισκεφτούν το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ (Κυριακή 15/5, 16:00, Cosmote Sport 1HD & Cosmote Sport 4K), ενώ την ίδια μέρα η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε θα υποδεχθεί την Μπέρνλι (14:00, Cosmote Sport 6HD). Οι αναμετρήσεις της Κυριακής 15 Μαΐου ολοκληρώνονται στις 18:30 με τον αγώνα της Έβερτον με την Μπρέντφορντ (Cosmote Sport 3HD). Νιούκαστλ και Άρσεναλ (16/5, 22:00, Cosmote Sport 3HD) παίζουν την Δευτέρα 16 Μαΐου, ενώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής ρίχνει αυλαία την Τρίτη 17 Μαΐου με το εξ’ αναβολής ματς της δεύτερης στην κατάταξη Λίβερπουλ με την Σαουθάμπτον (21:45, Cosmote Sport 2HD). Ανοιχτούς λογαριασμούς από προηγούμενες αγωνιστικές έχουν κι άλλες αγγλικές ομάδες. Την Πέμπτη 19 Μαΐου, η Έβερτον θα υποδεχθεί την Κρίσταλ Πάλας, για την 33η αγωνιστική (21:45, Cosmote Sport 7HD), η Τσέλσι την Λέστερ για την 27η αγωνιστική (22:00, Cosmote Sport 2HD) και η Άστον Βίλα την Μπέρνλι (22:00, Cosmote Sport 3HD) για την 18η αγωνιστική.

Serie A

Στην Serie A, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η Μίλαν διατηρεί τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης φλερτάροντας με τον τίτλο της διοργάνωσης, μετά από έντεκα χρόνια. Στη δεύτερη θέση -με μικρή διαφορά- βρίσκεται η Ίντερ, ενώ ακολουθούν Νάπολι και Γιουβέντους. Για την 37η αγωνιστική, το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκεντρώνει το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μίλαν και την Αταλάντα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου (19:00, Cosmote Sport 8HD). Την ίδια μέρα στις 21:45 (Cosmote Sport 8HD) η Κάλιαρι υποδέχεται την Ίντερ.

Το Σάββατο 14 Μαΐου, η Ρόμα θα φιλοξενήσει την Βενέτσια (21:45, Cosmote Sport 8HD), ενώ λίγο νωρίτερα στις 19:00 η Ουντινέζε θα αναμετρηθεί με την Σπέτσια (Cosmote Sport 9HD). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 16 Μαΐου, με το ματς Γιουβέντους – Λάτσιο (21:45, Cosmote Sport 8HD).

Η απονομή του 52ου τίτλου της cinch Scottish Premiership αποκλειστικά στην Cosmote TV

Με το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στον αγώνα εναντίον της Ντάντι Γιουνάιτεντ, η Σέλτικ έγινε η πρωταθλήτρια Σκωτίας στην τέταρτη αγωνιστική των playoffs της cinch Scottish Premiership. H απονομή του τροπαίου για τον 52ο τίτλο πρωταθλητή των καθολικών (και 10ο σε 11 χρόνια), θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου, μετά το ματς με την Μάδεργουελ (14:15, Cosmote Sport 8HD), η οποία διεκδικεί δυναμικά τη θέση της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Αδρεναλίνη στα ύψη με MotoGP και ERC

Στο Bugatti circuit του ΛεΜαν της Γαλλίας ταξιδεύουν αυτή την εβδομάδα οι καλύτεροι αναβάτες του κόσμου για τον έβδομο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Με αποκλειστικό προορισμό το Cosmote Sport 5HD, οι συνδρομητές θα απολαύσουν όλη τη δράση του τριημέρου από 13 έως και 15 Μαΐου, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 15 Μαΐου στις 14:30.

Oι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τον αγώνα του European Rally Championship (ERC), που διεξάγεται στις Κανάριες Νήσους, το διήμερο 13 και 14 Μαΐου. Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης βρίσκονται οι πιλότοι Αρμίντο Αραούζο (Škoda Fabia R5 Evo), Εφρέν Γιαρένα (Škoda Fabia Rally2 evo) και Νιλ Σόλανς (Volkswagen Polo GTI R5). Ποιος θα κατακτήσει την Power Stage του Σαββάτου 14 Μαΐου; Θα το μάθουμε στις 19:00 στο Cosmote Sport 7HD.

UFC και πυγμαχία στην Cosmote TV

Ο Γιαν Βουαχόβιτς και ο Αλεξάντερ Ράκιτς θα συναντηθούν στο οκτάγωνο του UFC Apex του Λας Βέγκας, την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 05:00 (Cosmote Sport 8HD), σε έναν αγώνα για την κατηγορία light heavyweight. Ο νικητής θα αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο της κατηγορίας, εναντίον του νικητή του αγώνα που θα δώσει ο Τεσέρα με τον Γίρι Προχάσκα, στις 11 Ιουνίου.

Οι φαν των μαχητικών σπορ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την ανάδειξη του πρώτου απόλυτου κυρίαρχου της κατηγορίας junior middleweight πυγμαχίας, με τον Τζερμάλ Τσάρλο να αντιμετωπίζει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ τον Μπράιαν Κάρλος Καστάνιο. Ο αγώνας των δύο μαχητών θα ξεκινήσει την Κυριακή 15 Μαΐου στις 05:30 και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το Cosmote Sport 9HD.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This