Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Β ‘κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και την επιστροφή της ομάδας του Αιγινίου στη μεγάλη κατηγορία της Ένωσης μας συνεχίζονται, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Στο σημείο αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι οι Αιγινιώτες για δεύτερη φορά στην ιστορία τους συμμετείχαν σε πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορία της Πιερίας από την ίδρυση τους, το 1972 έως σήμερα. Μάλιστα η φετινή συμμετοχή τους ήταν όχι για καθαρά αγωνιστικούς λόγους αλλά με δική τους επιλογή, μετά τον υποβιβασμό από τη Β’ Εθνική κατηγορία το 2019 (Απόφαση Γενικής συνέλευσης).

Η προηγούμενη παρουσία τους χρονολογείται την περίοδο 1972-73 στην Ε.Π.Σ.Κ.Δ.Μ.

Η “παρένθεση” αυτή ήταν επίπονη και χρονοβόρα, αφού λόγω της πανδημίας διήρκεσε τρία χρόνια (ως γνωστόν δεν ολοκληρώθηκαν οι σεζόν 2019-20 και 2020-21).

Επιστρέφοντας στο σήμερα, ύστερα από την μικρή ιστορική αναδρομή μας, να σας δώσουμε το “στίγμα” των αυριανών εκδηλώσεων, η “ατζέντα” των οποίων, περιλαμβάνει:

Α) Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” στις 5:00 μ.μ.

Β) Βράβευση του Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου.

Αναμφίβολα η “μερίδα του Λέοντος” αύριο το απόγευμα στο “Γιάννης Παραλυκίδης” ανήκει στον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, ο οποίος θα έχει την τιμητική του. Συγκεκριμένα ο σύλλογος της Βόρειας Πιερίας πρίν τη φιλική αναμέτρηση θα τον τιμήσει για την μεγάλη του προσφορά στον Αιγινιακό, αγωνιζόμενος στη Football League (τέσσερις περίοδοι: 2013-14, 2014-15, 2016-17 και 2018-19 και στη Γ’ Εθνική κατηγορία (αγωνιστική χρονιά 2015-16 με κατάκτηση ανόδου στη Β’ Εθνική) και το πιερικό Ποδόσφαιρο.

Γ) Αμέσως μετά το φιλικό θ’ ακολουθήσει μπάρμπεκιου για τους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η είσοδος για το φίλαθλο κοινό είναι ελεύθερη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ 17:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ <<ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ>> ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This