Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζεται η διερεύνηση της καταγγελίας της ΠΑΕ Πιερικός κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως προκύπτει από το σημερινό δελτίο τύπου της αρχής.

Αναλύτικά, το δελτίο τύπου με ημερομηνία 11.05.22 και ώρα 14.30 αναφέρει:

1. α) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 1 εδ. δ΄, 8, 12 και 13 ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 7 ν.4809/2021.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

β) Κλήση σε ακρόαση των ΠΑΕ «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» και «ΠΙΕΡΙΚΟΣ» για την υποστήριξη της καταγγελίας τους σε βάρος της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων Πόντου, σε περίπτωση που βρεθεί ένοχος, θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών. Με δεδομένη την επικύρωση της βαθμολογίας, αυτή η ποινή θα επιβληθεί στο επόμενο πρωτάθλημα.

Προσφυγή της ΠΑΕ Πιερικός στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Super League 2

Η ΠΑΕ Πιερικός με προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της Super League 2, ζητάει να μην ισχύσει η επικύρωση της βαθμολογίας, τουλάχιστον όσον αφορά στις θέσεις του υποβιβασμού καθώς υπάρχουν ανοιχτά θέματα που εκκρεμούν (εκτός από το θέμα με τον Απόλλωνα Πόντου, υπάρχει και το θέμα του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος αγωνίστηκε με προσωρινό Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο πρωτάθλημα).

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση τιμωρίας της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και επιβολής της ποινής στο φετινό πρωτάθλημα, για να παραμείνει ο Πιερικός στη θέση του, θα πρέπει να αφαιρεθούν 6 έως 10 βαθμοί καθώς η αφαίρεση 5 βαθμών θα φέρει Απόλλωνα Πόντου και Πιερικό ισόβαθμους στους 32 βαθμούς, με τον Απόλλωνα να ευνοείται στην ισοβαθμία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This