Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

Η FIFA ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει τον δικό της ποδοσφαιρικό τίτλο, για να ανταγωνιστεί το EA Sports FC. Για τον λόγο αυτό, η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου βρίσκεται σε συζητήσεις με third-party studios και publishers, με σκοπό να προσφέρει στους fans περισσότερες επιλογές, τη στιγμή που βρίσκονται καθ’ οδόν οι προετοιμασίες για το FIFA World Cup Qatar 2022 και το FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023.

Στόχος είναι το νέο παιχνίδι της FIFA να κυκλοφορήσει εντός του 2024. Επιπλέον, ετοιμάζονται και άλλοι ποδοσφαιρικοί τίτλοι, όχι όμως προσομοιωτές, που θα γίνουν διαθέσιμοι το τρίτο τρίμηνο του 2022 και ένας από αυτούς σχετίζεται άμεσα με το επερχόμενο Μουντιάλ.

«Σας διαβεβαιώνω ότι το μόνο αυθεντικό, πραγματικό παιχνίδι που έχει το όνομα FIFA θα είναι το καλύτερο της αγοράς για τους Το όνομα FIFA είναι το μόνο παγκόσμιο και original. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25, FIFA 26 και πάει λέγοντας- η σταθερά είναι το όνομα FIFA και θα παραμείνει για πάντα το καλύτερο», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Gianni Infantino.

Πρόσθεσε ότι τα επόμενα χρόνια η στρατηγική της FIFA θα επικεντρωθεί στην παροχή μας σειράς επιλογών και εκαιριών για gamers, fans, ομοσπονδίες και συνεργάτες.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This