Επιλογή Σελίδας


H δράση της Super League Interwetten συνεχίζεται, με το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των playoffs.

Η γηπεδούχος ΑΕΚ προέρχεται από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Πράσινοι από τη νίκη επί του Άρη με 1-0. Ως εκ τούτου, οι αήττητοι στα playoffs, παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρατούν στα χέρια τους την τύχη τους, σε ό,τι αφορά την κατάκτηση κάποιου εκ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Ο Παναθηναϊκός είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, έναντι των 53 του Άρη και των 52 της ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου στις 19.30 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1HD.

Παράλληλα, στην Cosmote TV παίζουν και τα Playouts της Super League Interwetten. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε δεινή θέση, μετά την ήττα από τον Ιωνικό την Δευτέρα 2 Μαΐου. Αν δεν νικήσει την Λαμία, το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 19:30 (Cosmote Sport 2HD) για την έκτη αγωνιστική των playouts, θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει την Super League Interwetten. Την ίδια ώρα (19:30) στο Cosmote Sport 3HD θα δοθεί η σέντρα του Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ, με τις δύο ομάδες να είναι ασφαλείς από τον υποβιβασμό. Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης, που θα αναμετρηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 16:00 (Cosmote Sport 2HD).

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 19:30 οι συνδρομητές της Cosmote TV θα βρουν στο πρόγραμμα του Cosmote Sport 1HD το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, ματς που ανήκει στον πρόγραμμα της όγδοης ημέρας των playoffs.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων

Εκτός από την αγωνιστική δράση, το πρόγραμμα των καναλιών Cosmote Sport περιλαμβάνει ειδικά Pre Game και Post Game shows, για όλο το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας της Cosmote TV και αποκλειστικές δηλώσεις πριν και μετά από τις αναμετρήσεις.

Πριν από την σέντρα του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, μέσα από το Pregame Show του παιχνιδιού με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο (18:00, Cosmote Sport 1HD), οι τηλεθεατές της Cosmote TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις εκπροσώπων των δύο ομάδων και τις τελευταίες εξελίξεις από τους Πάνο Μάλαμα, Αποστόλη Πάνο και Πάρη Τσελεπίδη που θα βρίσκονται στο ρεπορτάζ.

Θα ακολουθήσει η ζωντανή εκπομπή Sportshow, που θα μεταφέρει όλη τη δράση από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Cosmote TV.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων:

Σάββατο 7/5

Αγώνας/Εκπομπή Ώρα Κανάλι
Pregame Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία 18:45 Cosmote Sport 2HD
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία 19:30
Postgame Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία 21:30
Pregame Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ 18:45 Cosmote Sport 3HD
Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ 19:30
Postgame Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ 21:30

Κυριακή 8/5

Αγώνας/Εκπομπή Ώρα Κανάλι
Pregame ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 15:15 Cosmote Sport 2HD
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 16:00
Postgame ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 18:00
Pregame ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 18:00 Cosmote Sport 1HD
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 19:30
Sportshow 21:30

Τετάρτη 11/5

Αγώνας/Εκπομπή Ώρα Κανάλι
Pregame ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 18:30 Cosmote Sport 1HD
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 19:30
Postgame ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 21:30

.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This