Επιλογή Σελίδας


Εντυπωσίασαν οι Έλληνες αθλητές το τριήμερο της Πρωτομαγιάς διεθνώς και μάλιστα σε τρία διαφορετικά ιππικά αθλήματα, στην Ιππική Αντοχή, στην Ιππική Δεξιοτεχνία και στην Υπερπήδηση Εμποδίων. Κατάφεραν να πετύχουν τρεις νίκες και να ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος σε Samorin (Σλοβακία), St Margariten (Αυστρία) και Kiskunhalas (Ουγγαρία),

Ξεκινάμε αυτή τη φορά με την Ιππική Αντοχή, όπου στο διεθνή αγώνα CEI* στο Samorin της Σλοβακίας η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Έφη Κουτσάφτη με την φοράδα της Hadiyya, στην πρώτη της φετινή διεθνή συμμετοχή κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον αγώνα των 100 χιλιομέτρων ανάμεσα σε 15 ιππείς από όλη την Ευρώπη με συνολικό χρόνο 05 ώρες 44:24.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία και στον διεθνή αγώνα παίδων CDICH στο St. Margarethen της Αυστρίας συμμετείχε η Δανάη Γιαννοπούλου με την φοράδα της Donatella, όπου είχε πολύ καλές εμφανίσεις στα δύο αγωνίσματα Α3 και Α4, ενώ στο αγώνισμα Α5 κέρδισε την 1η θέση με πολύ καλό ποσοστό 71,12%.

Τέλος, στην Υπερπήδηση Εμποδίων, ο συνήθης ύποπτος Άγγελος Τουλούπης συνεχίζοντας τις εξαιρετικές διεθνείς εμφανίσεις του αυτή την φορά στον διεθνή αγώνα CSI2* στο Kiskunhalas της Ουγγαρίας κέρδισε με τον επιβήτορα Lord Mexx το σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.45μ. με διπλή άπταιστη και στον αγώνα διαβάθμισης σε χρόνο 40,89 και σε σύνολο 18 ιππέων. Αυτή είναι η δεύτερη νίκη σε Grand Prix για τον Άγγελο μέσα στο 2022 και μάλιστα με διαφορετικά άλογα! Με τη νίκη του αυτή ο Άγγελος κατέκτησε επιπλέον βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη Longines Ranking.

Τα αποτελέσματα αυτά δίνουν σε όλη την Ελληνική ιππασία αισιοδοξία και ενθουσιασμό ενόψει των σημαντικών φετινών υποχρεώσεων των εθνικών μας ομάδων σε όλα τα ιππικά αθλήματα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This