Επιλογή Σελίδας


Με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό του Παρισιού αγωνίζονται, το διήμερο 3-4/5, τα ζευγάρια Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι, σε δύο κρίσιμους αγώνες ρεβάνς, που θα μεταδοθούν από τα κανάλια Cosmote Sport.

Η Λίβερπουλ κυριάρχησε της Βιγιαρεάλ με 2-0 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης. Την Τρίτη 3/5 στις 22.00 (Cosmote Sport 1HD) οι «κόκκινοι» θα επιχειρήσουν να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι, ώστε να «σφραγίσουν» τη θέση τους στον τελικό.

Μετά τη νίκη της με 4-3 επί της Ρεάλ, η Μάντσεστερ Σίτι θα εμφανισθεί στο Μπερναμπέου με αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό του Champions League. Η σέντρα του πολυαναμενόμενου ματς θα δοθεί την Τετάρτη 4/5 στις 22.00 (Cosmote Sport 1HD).

Οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δύο ματς και σε 4K ανάλυση στο Cosmote Sport 4K, ενώ μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Show» (21.00 & 00.00, Cosmote Sport 1HD) θα ενημερωθούν για όλο το παρασκήνιο, πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση. Καλεσμένος στο «UEFA Champions League Show» της Τετάρτης 4/5 θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου, προπονητής του Παναιτωλικού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This