Επιλογή Σελίδας


Δεν θα μετάσχει τελιλα στον Super Final του World Legue η Εθνική μας ο0μάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών (Στρασμποούργκ Γαλλίας, 23-29 Ιουλίου). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρόιτημα γνώρισε την ήττα με 13-6 από τη Σερβ΄΄ια στον πρώτο της αγώνα (προημιτελικό) του Euro Final στην Ποντγκόριτσα και έμεινε εκτός νυμφώνος και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5η -8η.

Η ανανεωμένη και με πολλές κασι σημαντικές ελλείψεις Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην επίσης ανανεωμένη, αλλά πάντα δυνατή σερβική ομάδα, που πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς και θα διεκδικήσει εισιτήριο για τον Super Final.

Η ελληνική ομάδα πλήρωσε επιθετικά το πολύ κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (μόλις 2/15), ενώ δεν τα πήγε και πολύ καλά ούτε στην άμυνα. Οι Σέρβοι, αντίθετα, που είχαν 4/9 π.π. και 1/1 πέναλτι, κατάφεραν να σκοράρουν με όλους τους τρόπους και με ξεσπάσματα στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο, έχτισαν τη μεγάλη διαφορά.

Η Ελλάδα χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να είναι ανταγωνιστική στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού (Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό). Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι έλειπαν τέσσερις βασικοί παίκτες, Φουντούλης, Βάχόπουλος, Καλογερόπουλος, Ζερδεβάς.

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-2, 2-1, 2-1.

Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Ντομποζάνοφ (9 αποκρούσεις), Mάντιτς 4, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς 2, Βίτσο, Στραχίνια Ράσοβιτς 2, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς 2, Ραντούλοβιτς 1, Στογιάνοβιτς, Βίκτορ Ράσοβιτς, Μίτροβιτς (10 αποκρούσεις).

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος (3 αποκρούσεις), Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 2, Δήμου, Γκίλλας, Παπαναστασίου, Αλαφραγκής, Αργυρόπουλος, Σολανάκης, Κάκαρης 1, Γκιουβέτσης, Γούβης 1, Λιμαράκης (5 αποκρούσεις).

Στους άλλους προημιτελικούς της ημέρας: Κροατία – Ιταλία 6-8, Ουγγαρία – Ισπανία 9-10, Γαλλία – Μαυροβούνιο 10-11.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 29/4
Για θέσεις 5-8: 16:00 Ουγγαρία – Ελλάδα, 18:00 Κροατία – Γαλλία.
Ημιτελικοί: 20:00 Μαυροβούνιο, Ιταλία, 22:00 Ισπανία – Σερβία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This