Επιλογή Σελίδας


Η ημιτελική φάση σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League ανοίγει αυλαία την Πέμπτη 28 Απριλίου, με τους πρώτους αγώνες, που θα κρίνουν τους φιναλίστ για τους μεγάλους τελικούς της κάθε διοργάνωσης. Με αποκλειστικό προορισμό τα κανάλια Cosmote Sport, οι φαν του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν όλη τη δράση των πολυαναμενόμενων ματς, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, μέσα από τις ειδικές εκπομπές της Cosmote TV.

Στο UEFA Europa League, το μεγάλο ζευγάρι της βραδιάς είναι το Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Πέμπτη 28/4, 22:00, Cosmote Sport 3HD), με τους Γερμανούς να προέρχονται από τη μεγαλειώδη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με σκορ 3-2, στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Την ίδια μέρα, η Λειψία, που βρίσκεται για δεύτερη φορά σε ευρωπαϊκό ημιτελικό τα τελευταία τρία χρόνια, θα υποδεχθεί τη Ρέιντζερς, σε μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 7HD.

Στο UEFA Europa Conference League, το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκεντρώνει η κρίσιμη μάχη της Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς με την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Η σέντρα του πολυαναμενόμενου αγώνα θα δοθεί στις 22:00 (Cosmote Sport 2HD & Cosmote Sport 4K). Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Φέγενορντ θα υποδεχθεί την Μαρσέιγ (22:00, Cosmote Sport 8HD), σε έναν αγώνα που δείχνει εξαιρετικά αμφίρροπος, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για μια θέση στον τελικό.

Οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο κλίμα των αγώνων από τις 21:00, μέσα από την εκπομπή European Footbal Show (Cosmote Sport 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Εκεί, θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις με τα γήπεδα, για το ρεπορτάζ, τις ενδεκάδες και όλες τις λεπτομέρειες πριν τη σέντρα. Η εκπομπή θα επιστρέψει και μετά το τέλος των αναμετρήσεων (00:00, Cosmote Sport 1HD), για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα highlights και την ψηφιακή ανάλυση.

Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή European Football Λεπτό προς Λεπτό (22:00, Cosmote Sport 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This