Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

To F1 2022 αποκαλύφθηκε επίσημα και θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου 2022. Ο τίτλος θα προσφέρει στους παίκτες την εμπειρία του 2022 FIA Formula One World Championship, με νέα υβριδικά μονοθέσια, αλλάγές στους κανόνες αλλά και F1 Sprint races. Επίσης θα περιλαμβάνει το International Autodrome του Miami Grand Prix, όπως επίσης και ενημερώσεις στις πίστες που βρίσκονται σε Αυστραλία, Ισπανία και Abu Dhabi, με βάση τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές.

Το F1 2022 υπόσχεται μια ανανεωμένη εμπειρία που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν στις δικές τους προτιμήσεις και θα επηρεάζουν τον γύρο σχηματισμού, το αυτοκίνητο ασφαλείας και τα pit stops. Επιπλέον, η EA αναφέρει ότι οι επιλογές για practice, το adaptive AI, τα μενού και ο χειρισμός έχουν σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο που να είναι φιλικός προς τους νέους παίκτες.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό (με βάση διαρροή), στο F1 2022 θα υπάρχει ένα νέο mode, το F1 Life, που θα εισάγει τους παίκτες στον χλιδάτο κόσμο της Formula 1. Είναι ουσιαστικά ένα hub όπου θα επιδεικνύετε τα supercars, τις ενδυμασίες και τα αξεσουάρ που θα κερδίζετε όσο περισσότερο παίζετε.

Η έκδοση για PC θα υποστηρίζει τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, εφόσον είστε κάτοχοι Oculus Rift ή HTC Vive headset.

Σε περίπτωση που προπαραγγείλετε το F1 2022 Champions Edition θα ξεκινήσετε το παιχνίδι τρεις ημέρες νωρίτερα, ενώ αν εξασφαλίσετε την κόπια σας πριν τις 16 Μαΐου, θα κάνετε δικό σας ένα πακέτο περιεχομενου εμπνευσμένο από το Grand Prix του Miami.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This