Επιλογή Σελίδας


Ο Τσιτσιπάς έπαιξε πολύ καλό τένις στην πρεμιέρα του στη Βαρκελώνη, δεν μπόρεσε όμως να ολοκληρώσει το έργο του και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των “16” του Barcelona Open, αφού η βροχόπτωση χάλασε τα σχέδιά του.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας αρχικά κέρδισε το πρώτο game στο σερβίς του, με την αναμέτρηση να διακόπτεται για πρώτη φορά από τη βροχή. Οι δυο παίκτες επέστρεψαν περίπου 2 ώρες αργότερα για να συνεχίσουν, παρότι η βροχή συνέχισε να πέφτει στη Βαρκελώνη, απλά σε πιο χαμηλή ένταση.

Ο Τσιτσιπάς “έσπασε” 2 φορές το σερβίς του Ivashka και μέσα σε 26 λεπτά καθαρού αγώνα εξασφάλισε ένα προβάδισμα με 5-1, “αγκαλιάζοντας” την κατάκτηση του 1ου σετ. Η βροχή ωστόσο δυνάμωσε ξανά και μετά από μερικά λεπτά, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ τοπική ώρα, οι διοργανωτές αποφάσισαν να αναβάλλουν το ματς για απόψε, μεταφέροντάς το στο αυριανό πρόγραμμα.

Έτσι, αν όλα πάνε καλά, καθώς η πρόβλεψη είναι δυσοίωνη και για αύριο, ο Στέφανος θα συνεχίσει τον αγώνα του γύρω στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, μετά την αναμέτρηση του Felix Auger-Aliassime με τον Frances Tiafoe που θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας στις 12:00.

Αν ο Τσιτσιπάς επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο περίπου 4 ώρες μετά, για να αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Grigor Dimitrov με τον Federico Coria, που επίσης διακόπηκε από τη βροχή και θα συνεχιστεί αύριο. Ο Dimitrov έχει το προβάδισμα με break στο 4-3 του 3ου σετ.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This