Επιλογή Σελίδας


Η Παπαμιχαήλ επικράτησε της Bonaventure με 6-4, 7-6 (3) και πήρε την πρόκριση για τον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Istanbul Cup.

Η 29χρονη Ελληνίδα, αφού εκπροσώπησε την Ελλάδα στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας του Billie Jean King Cup που φιλοξενήθηκε στο Vierumaki της Φινλανδίας, επέστρεψε στα χωμάτινα γήπεδα (από τα hard indoor) και έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Παρά το νωθρό της ξεκίνημα, μετά από το οποίο βρέθηκε πίσω με 0-3, κατάφερε να κερδίσει τα 6 από τα 7 επόμενα games και να πάρει το 1ο σετ απέναντι στη δυνατή Βελγίδα παίκτρια, Νο.200 της παγκόσμιας κατάταξης, με 6-4.

Στο 2ο σετ η Δέσποινα, η οποία βρίσκεται στο Νο.172 του κόσμου, προηγήθηκε με 4-1 και με 5-2. Είχε μάλιστα ένα match point στο σερβίς της για το 6-3, αλλά η Bonaventure το έσβησε και έκανε το break, για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Η Βελγίδα ισοφάρισε σε 5-5 και αργότερα έστειλε το σετ σε tie-break, όπου η Παπαμιχαήλ ήταν καλύτερη και επιβλήθηκε με 7-3, για να “σφραγίσει” τη νίκη της σε 1 ώρα και 46 λεπτά.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του χωμάτινου τουρνουά της WTA 250 κατηγορίας, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει είτε την Κινέζα Qiang Wang, No.4 στο ταμπλό και Νο.97 στην παγκόσμια κατάταξη, είτε την Τουρκάλα Ayla Aksu, Νο.653 στον κόσμο.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This