Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Βατανιακό (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση, 3-2 ο Βατανιακός στα πέναλτι), εξέδωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Το δελτίο τύπου:

Ένας τελικός χάθηκε, ψηλά το κεφάλι ακολουθούν αλλοι 6 με με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ραντεβού στα μπαράζ!

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να επαναλάβει το νταμπλ, όπως και πριν 15 χρόνια, αρκείται προς το παρόν στο πρωτάθλημα και κοιτάει μπροστά για να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Σε ένα ματς με πάρα πολύ κόσμο, ένταση και πάθος, ο τυπικά γηπεδούχος Βατανιακός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε με τον Κατσάρα στο 45′, απο κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έδειξε ένα τελείως άλλο πρόσωπο, βγήκε με διάθεση στο γήπεδο, πάτησε την μπάλα κάτω και δημιούργησε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Ζώβληκας με τρομερή κεφαλιά, έπειτα από ωραίο και συνδυαστικο παιχνίδι αλλά και σέντρα ακριβείας του Βούλγαρη Ν.,ισοφάρισε.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Βατανιακός ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού παίζοντας πιο ορθολογικά. Χωρίς όμως να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Κατσάρα στο 44′. Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι άλλαξε, η ομάδα μας έκανε στροφή 180° και ήταν εκείνη που έλεγξε το παιχνίδι. Εχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Καραμανώλα, το οποίο σταμάτησε πάνω στην γραμμή κάποιος αμυντικός. Ο Ζώβληκας με τρομερή κεφαλιά, ισοφάρισε, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Βούλγαρη Ν. Στα επόμενα λεπτά, ο Δημητρουλόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλα δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Λιγο αργότερα, σε μια εξαιρετικά οργανωμένη επίθεση από την ομάδα μας, ο Χατζηθεοδωρίδης ήταν αυτός που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε ξανά.

Στην παράταση το σκηνικό δεν άλλαξε, με το σκορ να παραμένει το ίδιο, και έτσι οι 2 ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί, αν και ο Παπατολίκας απέκρουσε το πρώτο και το 4ο πέναλτι, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει το 1ο, το 2ο και το τελευταίο και να χαρίζει το τρόπαιο στην ομάδα του.

Ο πρόεδρος,η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, συγχαίρουν την ΕΠΣ Πιερίας για την εξαιρετική ατμόσφαιρα, που δημιούργησε πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του τελικού.

Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε τους διαιτητές του τελικού, που πέρασαν απαρατήρητοι, συμβάλλοντας στην διεξαγωγή ενος όμορφου τελικού.

Ακόμα, θέλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά την ομάδα του Βατανιακού για την κατάκτηση του κυπέλλου και να της ευχηθούμε καλό καλοκαίρι!

Υ.Γ 

Υ.Γ ² Ραντεβού στα μπαράζ, σας περιμένουμε εκει!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This