Επιλογή Σελίδας


Ο Κολοσσός επικράτησε του Προμηθέα με 68-61 την Κυριακή (10/04) και έκανε σημαντικό βήμα όσον αφορά την εδραίωσή του στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ένας απ’ τους πιο έμπειρους παίκτες των Ροδιτών, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με την Έλενα Βογιατζή και τον Μενέλαο Σεβαστιάδη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του Προμηθέα (10/04): «Αν εξαιρέσεις τον τελευταίο μήνα πριν το ματς με τον Προμηθέα, που με διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κάναμε μια «κοιλιά», η υπόλοιπη χρονιά πάει πολύ καλά για ‘μας. Η νίκη επί του Προμηθέα θα μας δώσει ξανά την ψυχολογία για να συνεχίσουμε και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος εξίσου καλά».


Για το αν αποτελεί στόχο η 4άδα: «Στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή, θέλουμε να παλέψουμε να μείνουμε στην 4άδα. Απ’ την άλλη, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με 4 παιχνίδια εκτός έδρας και 1 εντός. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα κοιτάμε το επόμενο και ελπίζω στο τέλος να καταφέρουμε να μπούμε στην 4άδα. Απολαμβάνουμε την κάθε μέρα που παίζουμε μπάσκετ και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».

Για τη φιλοσοφία που έχει περάσει ο κόουτς Καντζούρης στην ομάδα: «Το καλοκαίρι έκανε μια πολύ καλή δουλειά, έβαλε όλα τα «πιόνια» στη σωστή θέση. Η χημεία που έχουμε μεταξύ μας οι παίκτες και με τους προπονητές μάς έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν έχουμε αποκλειστικά έναν πρωταγωνιστή, κάθε φορά είναι και διαφορετικός. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Γουίλιαμς και ο Φλόιντ που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι και υπάρχουν παίκτες όπως εγώ, ο Ξανθόπουλος και ο Τιλί που προσφέρουν με την εμπειρία τους. Δε μπορώ ν’ αφήσω απ’ έξω και όλα τ’ άλλα παιδιά που παλεύουν καθημερινά στην προπόνηση, δουλεύουν πολύ και βοηθάνε την ομάδα».

Για την περίπτωση τού να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη του χρόνου: «Αξίζει να το ζήσει αυτό ο Κολοσσός. Είναι οικονομικό το θέμα, που εγώ δε μπορώ να γνωρίζω. Οι άνθρωποι εδώ δουλεύουν πάρα πολύ, έχουν θέληση, αλλά είναι θέμα δικό τους. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα αξίζει να παίζει στην Ευρώπη».

Για την απόφασή του να πάει στον Κολοσσό Ρόδου: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να έρθω στον Κολοσσό. Τα αποτελέσματα, το πώς νιώθω και όλη η κατάσταση στην ομάδα, στα παιχνίδια και στις προπονήσεις με ευχαριστούν πολύ».

Για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα: «Υπάρχει μια αγάπη προς την ομάδα απ’ τον κόσμο της Ρόδου. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Τα παιδιά έρχονται στο γήπεδο και τους αρέσει πάρα πολύ. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, ώστε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να το ευχαριστιέται».

Για την τωρινή Εθνική Ελλάδας: «Μου θυμίζει πράγματα που έζησα εγώ, οπότε νιώθω κι εγώ ένα κομμάτι της Εθνικής. Τα παιδιά τα κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση και τους εύχομαι καλή επιτυχία κι εκεί. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This