Επιλογή Σελίδας


Μία ήττα που μπορεί να τον οδηγήσει μακριά από το Final 8 του Champions League στο πόλο ανδρών γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε 10-8 από την Φερεντσβάρος στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν την κακή εικόνα τους στον παίκτη παραπάνω και δεν βρήκαν λύσεις στην άμυνα των Ούγγρων. Οι παίκτες του Βλάχου ολοκλήρωσαν το ματς με 6/16 στον παραπάνω, ενώ η Φερεντσβάρος είχε 7/11.

Το ματς: Από την αρχή η εικόνα του αγώνα ήταν αυτή που περιμέναμε. Ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Οι άμυνες κυριάρχησαν και είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη περίοδο αμφότερες σκόραραν μόνο στον παίκτη παραπάνω. Ο Μόλναρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Ούγγρους με τον Φουντούλη να κάνει το 1-1 που ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκοράρισμα παίρνοντας γκολ αποκλειστικά και μόνο στον παίκτη παραπάνω. Έτσι, φτάσαμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 4-4.

Για να δούμε γκολ στα ίσα έπρεπε να φτάσουμε στην αρχή της τρίτης περιόδου με τον Φιλίποβιτς να κάνει το 5-4. Η Φερεντσβάρος απάντησε άμεσα με γκολ από τους Βίκβαρι και Βάργκα για να προηγηθεί με 5-6, πριν ο Φιλίποβιτς κάνει το 6-6.

Ο Βίκβαρι έβαλε μπροστά τους Ούγγρους ξανά και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κέρδισε αποβολή, αλλά έκανε λάθος. Οι Ούγγροι τον τιμώρησαν με τον Μόλναρ να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ ο Βίκβαρι στον παίκτη παραπάνω έκανε το 6-9 με το οποίο έληξε η τρίτη περίοδος.

Ο Ολυμπιακός κράτησε χωρίς γκολ την Φερεντσβάρος στην αρχή της τέταρτης περιόδου, όμως και ο ίδιος έμεινε χωρίς τέρμα για σχεδόν δέκα λεπτά. Ο Κολόμβος με τον Φιλίποβιτς κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ τη διαφορά, όμως ο Βάμος διαμόρφωσε το τελικό 10-8.

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 8-10

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 2-5, 2-1

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

Φερεντσβάρος: Ζάκονι, Γκαμπόρ, Μόλναρ 2, Μερκούλοβ, Βάμος 1, Ούμποβιτς 1, Φέκετε, Βικβάρι 3, Νέμεθ 1, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ

Πηγή: Sport24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This