Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 3-1 της Εσθονίας στο Lilleküla Stadium του Ταλίν για την 7η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου για την 8η αγωνιστική των προκριματικών στις 12 Απριλίου στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο στις 20:00.

Στο 14ο λεπτό η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε όταν η Kork απέκρουσε ασθενώς το δυνατό σουτ της Σαρρή, η μπάλα στρώθηκε στην Σοφία Κογγούλη που με σουτ από κοντά σημείωσε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα μετά από μακρινή διαγώνια πάσα της Σιδηρά, η Γεωργίου έδωσε την ασίστ στην Σοφία Κογγούλη που με προβολή από το ύψος του πέναλτι, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Εθνική Ομάδα πετυχαίνοντας το δεύτερο της γκολ.

Στο 50ο λεπτό η Εθνική είχε δοκάρι σε σουτ της Χαμαλίδου από τη μεγάλη περιοχή. Στο 62ο λεπτό η Εσθονία μείωσε με γυριστή κεφαλιά της Himanen μετά το κόρνερ της Bannikova. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε η Σαρρή στο 76ο λεπτό με εξαιρετικό τελείωμα απέναντι στην Kork.

Άτυχη στάθηκε η Όλγα Στράντζαλη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό στη θέση της Νεφρού αλλά αποχώρησε με τραυματισμό στο 70′.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική Ομάδα έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση ενώ η Εσθονία παρέμεινε ουραγός του ομίλου χωρίς πόντο.

Διαιτητές: Lucie Šulcová (CZE), Nikol Šafránková (CZE), Hedvika Mifková (CZE), Tereza Holakovska (CZE).

Κίτρινες: 86′ Lillemäe / –

Εσθονία (Sirje Roops): Kork (GK), Räämet, Orav, Himanen (78′ Daut), Aarna (67′ Lillemäe), Toom, Bannikova, Tammik, Zlidnis, Rosen, Mehevets.

Ελλάδα (Γιώργος Κυριαζής): Χατζηχαρίστου (GK), Παλαμά, Νεφρού (64′ Στράντζαλη) (70′ Πούλιου), Σιδηρά, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Μωραϊτου, Μήτκου, Χαμαλίδου, Σαρρή, Κονγγούλη (81′ Σπυριδωνίδου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This