Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

H Konami ανακοίνωσε ότι το version updade 1.0.0 του eFootball 2022 θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Απριλίου 2022. Η εταιρεία αναφέρει πως πρόκειται για την πρώτη κύρια κυκλοφορία του τίτλου.

Μέρος του update αποτελεί ένα νέο game mode με τίτλο Dream Team, που θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν την ομάδα των ονείρων τους και να αντιμετωπίζουν άλλες Dream Teams από όλο τον κόσμο.

Σε δήλωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η Konami αναγνωρίζει το γεγονός ότι επικεντρώθηκε στο να μην καθυστερήσει το λανσάρισμα του τίτλου και έχασε τον στόχο της ποιότητας. Για τον λόγο αυτό έχει προβεί σε σημαντκές βελτιώσεις, όπως η προσθήκη νέων εντολών και στοιχείων (επιθετικών και αμυντικών) που υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, τροποποιήθηκε το balance και διορθώθηκαν πολλά bugs, για τη διασφάλιση μιας πιο διασκεδαστικής εμπειρίας.

Η άμυνα, οι πάσες και τα σουτ ήταν οι τομείς που έγιναν οι περισσότερες αλλαγές. Οι περισσότεροι παίκτες διαμαρτύρονταν για τη δυσκολία να αμυνθούν και να πάρουν πίσω τη μπάλα. Επιπλέον, άλλαξαν τα default button settings για να γίνει πιο διαδραστική η αμυντική λειτουργία κάθε ομάδας. Εντολές που υπήρχαν σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς θα επανέλθουν στο eFootball 2022. Ακόμα, έχει προστεθεί η εντολή “Shoulder Charge”, που θα επιτρέπει την ανάκτηση της μπάλας με πιο ενεργό τρόπο.

Βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στις πάσες, που πλέον θα είναι ταχύτερες και πιο ακριβείς. Βελτιωμένες θα είναι και οι ταχύτητες των σουτ, με την πρόσθεση δύο νέων στυλ, “stunning shot” και “stunning pass”. – See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/Free-Games/anakoinothike-to-version-updade-100-tou-efootball-2022-tis-konami/73863.html

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This