Επιλογή Σελίδας

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Κολινδρού σχετικά με όσα έγιναν στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας από τον Βατανιακό στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου, εξαπολύοντας επίθεση στην ΕΠΣ Πιερίας ενώ από τα “βέλη” των “τσακαλιών” δεν ξέφυγαν ο διαιτητής του αγώνα, Ντράγκαν Νίκολιτς, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας, Δαμιανός Ευθυμιάδης αλλά και ο ποδοσφαιριστής του Βατανιακού, Δημήτρης Δερμίσης.

Η ανακοίνωση:

Αναγέννηση Κολινδρού: Ευχαριστήριο – Ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αναγέννηση Κολινδρού ευχαριστούν και συγχαίρουν το ποδοσφαιρικό και αγωνιστικό τμήμα όπως και τους προπονητές της ομάδας για την (πρόκριση) στον τελικό του κυπέλλου της ε.π.σ. Πιερίας…

Κύριοι της ε.π.σ. μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες καταφέρατε το επιθυμητό για εσάς (να μην πάμε στον τελικό).

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Βατανιακού (και αυτό δεν είναι ειρωνεία)… για την φιλοξενία που ήταν άριστη.

Ευχαριστούμε την ε.π.σ. Πιερίας που στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας ήταν απούσα!

Ευχαριστούμε τον παρατηρητή αγώνα, τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας και τον πρώτο βοηθό κ. Κουτσικανίδη που είδαν αυτό που δεν είδε ο κ. Νίκολιτς, αλλά απέφυγαν με άψογο τρόπο να πάρουν θέση στις χειρονομίες και τις βρισιές του ποδοσφαιριστή Δερμίση προς τον πάγκο της ομάδας μας , μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος.

Σε διάλογο του προέδρου μας με τον πρόεδρο διαιτησίας κ. Ευθυμιάδη Δαμιανό στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, με περίσσιο ζήλο υποστήριξε ότι δεν υπήρχε πέναλτι στην επίμαχη φάση και ότι αν δίνονταν θα γελούσε όλη η Πιερία! « Τώρα γελάει όλη η Ελλάδα κ. Δαμιανέ….»

Σημαντικό: Η αλλαγή διαιτητή των ειδικών αποστολών (ξέφυγε κάθε προηγούμενου) έγινε νύχτα… μπράβο σας, μας πιάσατε στον ύπνο (γνωρίζουμε το λόγο της αλλαγής!)

Δύο ποδοσφαιριστές μας πήγαν στο νοσοκομείο και ο κ. Νίκολιτς δεν είδε ούτε φάουλ για να μη δώσει κίτρινη κάρτα – κόκκινη… ο ένας με σπασμένο δάχτυλο και ο άλλος ρήξη σπλήνας… Κύριε Νίκολιτς καλή σταδιοδρομία.

Όσο για εσάς εκεί στην ε.π.σ…. Πιερία δεν είναι μόνο η Κατερίνη…

Εσείς επιλέγετε το καλό του ποδοσφαίρου, που άλλωστε είστε και ειδήμονες…

Μην ξεχνάτε ότι: Ο Κολινδρός είναι ήδη στον 2ο αιώνα προσφοράς στο ποδόσφαιρο της Πιερίας (από το 1906).

Για το ΔΣ της Αναγέννησης Κολινδρού

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Γλυκός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This