Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΠΑΕ Ποντίων 2012, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, εξέδωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Το κείμενο:

Μετά από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η ομάδα μας πήρε ότι της άξιζε, πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης στην τελευταία φάση της παράτασης. Μετά από 15 χρόνια, η ομάδα μας θα διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο. Μια ιστορική μερα στο σύλλογο μας, κατι που αποδεικνύεται από την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες μας στον αγώνα, και ιδιαίτερα στην παράταση που αγωνίστηκαν με 10. Όσα και αν “λένε, λένε”, οι παίκτες μας απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στο τελικό. Στο παιχνίδι, η ομάδα μας διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι μέχρι το 60′, οπου απο μια στημένη μπαλα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 90′ ο Κωτσιόπουλος αποβλήθηκε για άγνωστη αιτία, παρόλα αυτά η ψυχή και το πάθος των ποδοσφαιριστων μας, ήταν αυτό που κυριάρχησε στην παράταση, που έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του και όπως αποδείχθηκε ήταν θέμα χρόνου η ισοφάριση, η οποία ήρθε με τον Τροΐρη στο 120′.

Στο πρώτο ημίχρονο, και χωρίς να δεχτεί κάποια απειλή από τον αντίπαλο η ομάδα μας κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι. Σπουδαιότερη στιγμή στο πρώτο μέρος η ωραία ενέργεια του Κυρτέγου από τα πλάγια με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να προλαβαίνει τον Δελαβερίδη πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας απώλεσε αρκετές στημένες φάσεις, με τον Δημητρίου, και τον Κωτσιόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι από μια στημένη φάση άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά, που προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Κάπου εκεί, η ένταση ανέβηκε τόσο μέσα στο γήπεδο, στους πάγκους αλλά και την κερκίδα. Η ομάδα μας ανέβηκε ψηλά και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Βούλγαρη Ν., Καραμανώλα και Δημητρίου να φέρει στο παιχνίδι στα ίσα. Το παιχνίδι στράβωσε ακόμα περισσότερο, όταν ο διαιτητής είδε κάτι (αν μας ελεγε το τι, θα το γράφαμε) και απέβαλε τον Κωτσιόπουλο με δεύτερη κίτρινη. Το ματς πηγε στην παράταση, καθώς το συνολικό σκορ ήταν 2-2.

Εκει οι παίκτες μας έβαλαν την καρδιά πάνω από όλα. Έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ και εχασαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες με τον Δημητρίου, τον Βούλγαρη Χ., και καλύτερη αυτή του Κυρτέγου από πλεονεκτική θέση, να ισοφαρίσει. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και αυτοί με 10 στο 115′.Εν τέλει το γκολ ήρθε στο 120′ όταν ο Κατσιαμήτας εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, ο Δημητρίου νίκησε στον αέρα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Κυρτέγος τσίμπησε την μπάλα, και ο Τροΐρης σε κενή εστία και με περίτεχνο τρόπο έστειλε την ομάδα μας στο τελικό.

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν.,Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Κυρτέγος, Μακράκης, Καραμανώλας, Δελαβερίδης.

Ως αλλαγή πέρασε ο Καρτσαμπάς στην θέση του Μακράκη στο 65′. Οι Κατσιαμήτας και Βούλγαρης Χ., αντικατεστήσαν τους Καραμανώλα και Δελαβερίδη στο 80′. Ενώ ο Ζώβληκας πήρε την θέση του Χατζηθεοδωρίδη στο 110′.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας εύχονται καλή συνέχεια στην ΠΑΕ Ποντίων και να πετύχει τους στόχους της!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This