Επιλογή Σελίδας

“Ο ΠΑΟΚ πάει καλά… Το ΠΑΣΟΚ πάει καλά…”/”Το ματς το βλέπω πολύ φιλικό… φιλικό είπα, δεν είπα τελικό…”/”Τάχα είπαμε για τον άλλον… κι οι δυο @τημένοι είναι εδώ…”/”κλείστην κάμερα, θα καεί…”/”έλα σήμερα στο γήπεδο, πέντε γκολ θα βάλουμε, μήπως μπερδευτήκατε;/”είσαι και Βλάχος, δεν ντρέπεσαι λίγο, έπνιξες το πέναλτι…”/”Θα λένε στην Κατερίνη την Καρίτσα την έσωσε η ΕΠΣ…”/”η Καρίτσα δε θα βάλει ούτε γκολ…”/

Δοκάρια, επίμαχες φάσεις οffside και πέναλτι, με το αυτί στη… Φήκη και τα Καταλώνια, σε ένα βίντεο ντοκουμέντο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που δε θα θέλετε να τελειώσει… «αυτά που λέμε δεν πιστεύω να τα γράφεις…»

Ό,τι και να έκανε, πάντως, η ΑΕ Καρίτσας, όπως και να έπαιζε, όποιο αποτέλεσμα και να έφερνε, θα υπήρχε πάντα η… συνωμοσιολογική εκλογίκευση, σε συνδυασμό πάντα με το παιχνίδι του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στη Φήκη. Τελικά η Καρίτσα, εκτός από τη Νεοκαισάρεια, που προσπάθησε, όσο μπορούσε, να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, κέρδισε… θεούς και δαίμονες, χάρη σ’ ένα γκολ του Μπέη, -λίγο πριν τη λήξη, από εκτέλεση κόρνερ του Ν. Μητράκα-, που… τόλμησε να «δηλώσει», ότι ενδέχεται να είναι το τελευταίο της καριέρας του! (σ.σ. το απευχόμαστε, σε κάθε περίπτωση)

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, βέβαια, είχαν γίνει… σημεία και τέρατα, με τον Ν. Μητράκα να βλέπει δύο φορές την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Αμβροσιάδη, από εκτέλεση φάουλ και μακρινό σουτ και μία τρίτη να τον αναγκάζει σε δύσκολη απόκρουση, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Καθοριστικές για την εξέλιξη του παιχνιδιού στάθηκαν δύο, τουλάχιστον, επίμαχες φάσεις, η πρώτη σε υπόδειξη offside του Ν. Μητράκα στην αντεπίθεση και η δεύτερη σε ατομική ενέργεια… ζογκλέρ του Μπέη και περίπτωση «πέναλτι» μέσα στην περιοχή, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, «δε ντρέπεσαι, χάνεις το prestige που έχεις στην Καρίτσα» από το γήπεδο μέχρι τα… ενδιαφερόμενα Καταλώνια!

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με νέα περίπτωση επίμαχης φάσης «offside» του Κοσμίδη, «αφού τα σηκώνει όλα…», από σέντρα του Ν. Μητράκα για την ΑΕ Καρίτσας που είχε ολοκληρωτική υπεροχή και δημιουργούσε συνεχώς προϋποθέσεις ευκαιριών για την αντίπαλη εστία.

Highlights:

  • το συνεχές… «offside» τρολάρισμα των φιλάθλων της Καρίτσας στους δύο βοηθούς, μετά τις πρώτες επίμαχες φάσεις, «ξεφτυλίστηκαν οι μ@@@» αλλά και στο διαιτητή, ακόμα και μετά το γκολ, «οffside είναι…»
  • ο μαθητής γυμνασίου, Γιάννης Δημητρίου, που πήρε το… βάπτισμα του πυρός στη δημοσιογραφική ανταπόκριση του παιχνιδιού, με ταυτόχρονο… μάθημα φωτογραφίας και video, με εξαιρετικές επιδόσεις, είναι η αλήθεια (σ.σ. Μπράβο Γιάννη, θερμά συγχαρητήρια!)

Man of the match: ο Μπέης, χάρη στο χρυσό γκολ που σημείωσε και στη συνολική του απόδοση και ο Ν. Μητράκας, που αν δεν ήταν τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας Αμβροσιάδης, δύσκολα θα έχανε το χατ τρικ, δικαιούνται τον τίτλο του πολυτιμότερου, μαζί με τον Γουλαντά, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε στοιχεία εξελίξιμου ποδοσφαιριστή και Κοσμίδη,

Yellow card: τελικά οι παρατηρητές αγώνα είναι υποχρεωμένοι να δίνουν την μπάλα, με ή χωρίς υπόδειξη διαιτητή στο γήπεδο; ήρεμα ρωτάμε…

Pin It on Pinterest

Shares
Share This