Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη επί της ΠΑΕ Ποντίων με 2-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, εξέδωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Το κείμενο:

Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, που θέτει τα θεμέλια πρόκρισης στο τελικό του κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιάστηκαν αρκετά διαβασμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο του προπονητή μας κ. Γιάννη Βαρβούτη, έχοντας τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι.Οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να πετύχουν 2 πανέμορφα τέρματα με τον Κυπαρίσση, σε κάθε ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 90. Σε όλο το παιχνίδι η ανωτερότητα των παικτών μας ήταν εμφανή καθώς ο αντίπαλος δεν απείλησε ούτε μια στιγμή.

Στο πρώτο ημίχρονο, και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας απώλεσε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε με το σουτ του Κυρτέγου να μπλοκάρει ευκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Άλλη μια καλή στιγμή, ήρθε με το σουτ του Τροΐρη να περνάει ελάχιστα άουτ. Λιγο αργότερα, ο Δελαβερίδης μετά από εξαιρετική κάθετη του Κυρτέγου , δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στην εξέλιξη της φάσης ο Δελαβερίδης έκανε την σέντρα και ο Κυπαρίσσης αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Δημητρίου βρήκε τον Κυρτέγος, αυτος κατέβασε άψογα την μπάλα, και με μια τρομερή πάσα βρήκε τον Κυπαρίσση, που έκανε το 0-1 από από ύψος της μικρής περιοχής.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η ομάδα μας διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, χωρίς να δώσει την παρα μικρή ευκαιρία στον αντίπαλο. Αντίθετα, κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τερμα και πάλι με τον Κυπαρίσση, μετά την σέντρα του Καραμανώλα, ο πρώτος έκανε τρομερό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Η ομάδα μας έχασε ευκαιρία να πετύχει και 3ο γκολ, όταν ο Δημητρουλόπουλος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε φανταστικά. Στο φινάλε του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, με την σέντρα-σουτ του Κουσουρή.

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Κυρτέγος, Δελαβερίδης, Καραμανώλας, Κυπαρίσσης.

Ως αλλαγές πέρασαν ο Αδάμος στην θέση του Παπατολίκα στο 50′ (λ.τ). Ο Ζώβληκας αντικατεστήσε τον Τροΐρη στο 69′. Και τριπλή αλλαγή στο 80′ οι Γκαράτζιας, Κατσιαμήτας και Μακράκης πήραν τις θέσεις των Κυρτέγου, Καραμανώλα και Δελαβερίδη, αντίστοιχα.

Μετά την σπουδαία νίκη ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας, ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές μας για την απόδοση τους σε γνωστό καφέ της πόλης!

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ Ποντίων για την άψογη φιλοξενία, και υπόσχονται πως θα την ανταποδώσουν στον επαναληπτικό την ερχόμενη Τετάρτη!

ΥΓ:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This