Επιλογή Σελίδας


Του Ντίνου Γεωργίου

Το νέο update του WWE 2K22 αφαιρεί γνωστό exploit του MyFaction mode, που επέτρεπε στους παίκτες να κερδίσουν ένα match σε λιγότερο από ένα λεπτό και να συνεχίσουν ταχύτατα το progress τους για να ξεκλειδώσουν τον diamond-ranked Undertaker.

Το MyFaction περιλαμβάνει ένα feature με όνομα Faction Wars όπου οι παίκτες επαίζαν matches 4v4 εναντίον του υπολογιστή. Τέτοιου είδους αγώνες είναι χρονοβόροι καθώς όποια προσπάθεια για pin μπορεί να “σπάσει” από έναν από τους αντιπάλους. Οι παίκτες λοιπόν βρήκαν ένα exploit για να κερδίσουν το match σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να βγουν έξω από το ring, να πάρουν ένα kendo stick, να περιμένουν να τους το πάρει ο αντίπαλος και να τους βαρέσει. Έτσι κέρδιζαν τον αγώνα με disqualification (DQ).

Βέβαια, το exploit δούλευε λόγω του κακού προγραμματισμού του AI. Συγκεκριμένα, το AI δεν επιτρέπεται να σηκώνει όπλα σε ένα κανονικό αγώνα, ωστόσο μπορεί να το πάρει μέσα από τον wrestler του παίκτη μόλις κάνουν grapple. Επιπλέον, επειδή δεν είναι κανονική συνθήκη για το AI να έχει όπλο, οι προγραμματιστές δεν δημιούργησαν κώδικα για να μην το χρησιμοποιήσει σε αυτό το match, οπότε ο αγώνας λήγει σε DQ.

Πλέον με το νέο patch 1.06, η ομάδα ανάπτυξης αφαίρεσε τα όπλα κάτω από το ring. Όταν ο παίκτης πάει να ψάξει κάτω από το ring δεν θα βρει τίποτα.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This