Επιλογή Σελίδας

Την μοίρα του στα… πόδια του κρατάει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ο οποίος υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου τη Νέα Αρτάκη για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ψάχνει εναγωνίως το “τρίποντο” που θα τον βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται στην 8η θέση με 26 βαθμούς και σε περίπτωση που κερδίσει θα προσπεράσει τη Νέα Αρτάκη που έχει 28 βαθμούς και θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Ο Εθνικός προέρχεται από τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια (εξαίρεση ήταν το “διπλό” στην καταδικασμένη Αταλάντη) που έφεραν την ομάδα σε δεινή βαθμολογική θέση και οδήγησαν τον Απόστολο Στύλο στην παραίτηση από την τεχνική ηγεσία.

Το ρόλο της καθοδήγησης τα τρία τελευταία παιχνίδια ανέλαβε ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Στύλου, Δημήτρης Παυλίδης, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χατζηδίμπα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δώσουν το παρών στο γήπεδο πριν την έναρξη οπότε και θα γνωστοποιηθεί η αρχική ενδεκάδα και οι αλλαγές.

Παρά το μπαράζ ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, στις τάξεις του Εθνικού επικρατεί αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να έλθει η νίκη που θα ανεβάσει κατά πολύ τις πιθανότητες για παραμονή στη Γ’ Εθνική για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This