Επιλογή Σελίδας

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγώνες στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15 πέτυχε η Μικτή Πιερίας που επικράτησε με 2-1 της Μικτής Πέλλας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας, στη Νέα Έφεσο, για την 6η αγωνιστική.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας ξεπέρασε την αντίπαλό της στη βαθμολογία και ανέβηκε στην κορυφή με 12 βαθμούς σε 5 αγώνες έναντι 10 της Πέλλας σε 6 αγώνες.

Το “συγκρότημα” του Κώστα Κραγιόπουλου έκανε το 1-0 με γκολ του Καραφουλίδη, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος το πιερικό σύνολο έφτασε στο 2-0 χάρη σε τέρμα του Παναγιωτίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 2-1 με γκολ του Γραμματικού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βερβέρης με βοηθούς τους Γιατσίδη και Νικολή της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πιερία Κ15 (Κωνσταντίνος Κραγιόπουλος): Κουτσουδάκης, Παναγιωτίδης, Κυρμανίδης, Βαρυτιμίδης, Καραφουλίδης, Μπούσιος, Κατσίμπουρας, Αναγνωστούδης, Εμμανουηλίδης, Στύλος, Καραθάνος.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Φασφαλής, Πατσιοδήμος, Τσιάμης, Παπατόλιος.

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Φυτόπουλος, Κραγιόπουλος, Στεφανίδης, Μπίχτας.

Ο επόμενος αγώνας για  την Κ15 της ΕΠΣ Πιερίας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου εκτός έδρας με την Κ15 της ΕΠΣ Κοζάνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΕΠΣ Καστοριάς, επίσης εκτός έδρας, για την 5η αγωνιστική, ο οποίος είχε αναβληθεί.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This