Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 2-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας, εξέδωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Το κείμενο:

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα μας, που επικράτησε 2-0, επί του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να πετύχουν 2 γρήγορα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και από εκει και πέρα διατήρησαν εύκολα το σκορ, πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα, που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο στόχο του πρωταθλητή!

Η ομαδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη από το πρώτο λεπτό ως και το τελευταίο τριπλό σφύριγμα. Από τα πρώτα λεπτά, χάθηκαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες, από Δελαβερίδη, Σαρρή, Καρτσαμπά και Ζώβληκα. Στο 10′ ο Δελαβερίδης εκμεταλλεύτηκε το σπάσιμο του Βούλγαρη Ν., στέλνοντας την μπάλα στο κενό τέρμα. Λίγο αργότερα και πάλι ο Βούλγαρης Ν. τροφοδότησε τον Σαρρή, και εκείνος έκανε το 2-0, που έμελλε να είναι και τελικό σκορ. Στην συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα έκανε διαχείριση, ψάχνοντας και τρίτο τερμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές, το φρεσκάρισμα, και τις πολλές ευκαιρίες, ο δείκτης του σκορ παρέμεινε στο 2-0.

Αρχική εντεκάδα: Αδάμος, Βούλγαρης Ν., Γκαράτζιας, Τροΐρης, Βούλγαρης Χ., Ζώβληκας, Δημητρουλόπουλος, Καρτσαμπάς, Καραμανώλας, Δελαβερίδης, Σαρρής

Ως αλλαγές πέρασαν στο ημίχρονο οι Ξανθόπουλος, Μακράκης, Λαγδάρης και Χατζηθεοδωρίδης στις θέσεις των Αδάμου, Δημητρουλόπουλου, Τροϊρη και Καραμανώλα.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας εύχονται καλή συνέχεια με υγεία στην ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This