Επιλογή Σελίδας


Σίγουρα όχι με τον τρόπο που ήθελε, όμως πήρε μια άκοπη πρόκριση η Μαρία Σάκκαρη, που θα είναι στις “8” καλύτερες του Indian Wells.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, κέρδιζε με 4-1 την Saville στο 1ο σετ της αναμέτρησής τους, με την Αυστραλή να μην μπορεί να συνεχίσει εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό της πόδι.

Στο μικρό διάστημα που παίχτηκε τένις, καθώς η Saville πήρε και τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή πριν εγκαταλείψει μετά από 41 λεπτά στο court, η Σάκκαρη είχε τον απόλυτο έλεγχο, κέρδισε τα 3 πρώτα games του παιχνιδιού κι έπειτα κράτησε εύκολα το σερβίς της για το 4-1.

Για 1η φορά στην καριέρα της θα παίξει στα προημιτελικά του Indian Wells η 26χρονη Ελληνίδα, που θα περιμένει την αναμέτρηση της Elena Rybakina με τη Viktorija Golubic για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στην επόμενή της αναμέτρηση.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τη Μαρία να προκριθεί σε ακόμα έναν πολύ μεγάλο ημιτελικό, καθώς και να μπει στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This