Επιλογή Σελίδας

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τη μάχη τόσο για την άνοδο όσο και για τη σωτηρία να κορυφώνεται. Όσον αφορά στον 3ο όμιλο, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα του από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης έμεινε μόνος στην 8η θέση, 2 βαθμούς μακριά από την 7η Νέα Αρτάκη, την οποία υποδέχεται την Κυριακή και θα πρέπει να την κερδίσει αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Την προτελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Πιερίας εκστρατεύει στη Φήκη για να τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα που δεν είναι σίγουρο να θα έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της ενώ την τελευταία αγωνιστική ο Εθνικός αγωνίζεται εντός έδρας με την Ελασσόνα η οποία πιθανόν να έχει ήδη σωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, μόνο το 3 στα 3 εξασφαλίζει 100% την παραμονή του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στην κατηγορία. Διαφορετικά, η μοίρα του Εθνικού θα εξαρτηθεί και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα…

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των 3 τελευταίων αγωνιστικών για τις 7 ομάδες που θέλουν να αποφύγουν την 8η και 9η θέση οι οποίες οδηγούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

3. ΠΟ Φήκης 34 Δήμητρα Ευξεινούπολης ΕΚΤΟΣ Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ΕΝΤΟΣ Νέα Αρτάκη ΕΚΤΟΣ
4. Ελασσόνα 32 Αταλάντη ΕΚΤΟΣ Δήμητρα Ευξεινούπολης ΕΝΤΟΣ Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ΕΚΤΟΣ
5. Δήμητρα Ευξεινούπολης 30 ΠΟ Φήκης ΕΝΤΟΣ Ελασσόνα ΕΚΤΟΣ Θησέας Αγριάς ΕΝΤΟΣ
6. Αμβρυσσέας Διστόμου 29 ΑΟ Υπάτου ΕΝΤΟΣ Ηρακλής Λάρισας ΕΚΤΟΣ Ατρόμητος Παλαμά ΕΝΤΟΣ
7. Νέα Αρτάκη 28 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ΕΚΤΟΣ ΑΟ Ύπάτου ΕΝΤΟΣ ΠΟ Φήκης ΕΝΤΟΣ
—————————————————————————————————————————————————
8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 26 Νέα Αρτάκη ΕΝΤΟΣ ΠΟ Φήκης ΕΚΤΟΣ Ελασσόνα ΕΝΤΟΣ
9. Ατρόμητος Παλαμά 24 Θησέας Αγριάς ΕΚΤΟΣ Αετός Μακρυχωρίου 3-0 α.α. Αμβρυσσέας Διστόμου ΕΚΤΟΣ

*Με αστερίσκο οι εκτός έδρας αγώνές

Ο Θησέας Αγριάς με 16 βαθμούς υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, ενώ εδώ και καιρό και η Αταλάντη που έχει 9 βαθμούς αποχαιρέτησε την κατηγορία. Όσον αφορά στον Αετό Μακρυχωρίου, αποχώρησε από το πρωτάθλημα μετά την 3η αγωνιστική, παίρνοντας 1 βαθμό στην 1η αγωνιστική.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This