Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

H Electronic Arts σταμάτησε να πουλάει αντικείμενα που σχετίζονται με ρωσικές ομάδες, παίκτες ή στάδια μέσω των packs του FIFA Ultimate Team. Η γνωστοποίηση πραγματοποιείται με μήνυμα που εμφανίζεται στος παίκτες, τη στιγμή που κάνουν login στο Ultimate Team mode.

Η λίστα περιλαμβάνει παίκτες από τις ομάδες της Ρωσίας, εμφανίσεις ομάδων, αντικείμενα για τα γήπεδα αλλά και τους προπονητές της Russian Premier League.

Σε περίπτωση που έχετε αποκτήσει κάποιο από τα αντικείμενα που εμπίπτει στους περιορισμούς της παραπάνω ανακοίνωσης δεν θα σας αφαιρεθεί. Μάλιστα είναι δυνατή η ανταλλαγή τους στο Ultimate Team auction house.

Στο μήνυμα της ΕΑ αναφέρεται ότι η τιμή των αντικειμένων αυτών στο auction house είναι σταθερή, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θα μπορούν να εκμεταλλεύονται πραγματικά γεγονότα για να κερδίζουν FUT Coins. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν στο στάδιο του FUT banners και σήματα ομάδων, ρωσικής προέλευσης.

Επίσης συνεχίζει να είναι δυνατή η απόκτηση Ρώσων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και η εθνική ομάδα της Ρωσίας παραμένει επιλέξιμη στα standard modes του FIFA 22, όπως το Kick-Off.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This