Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη Κλούρη

Όλοι έχουμε ονειρευτεί να αναλάβουμε μία δική μας ομάδα F1 και να προσπαθήσουμε να την ανεβάσουμε στις πρώτες θέσεις του grid. Και αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι, με την κυκλοφορία του F1 Manager 2022.

Οι δημιουργοί από την Frontier Developments, οι οποίοι εργάστηκαν συμπεριλαμβανομένων των διάσημων τίτλων παιχνιδιών Elite Dangerous, Planet Coaster και Planet Zoo, το F1 Manager 2022 θα ξεκινήσει ένα ταξίδι διαχείρισης και ιδιοκτησίας μίας ομάδας για φιλόδοξους επικεφαλής ομάδων ανά τον κόσμο.

Μπαίνοντας στο ρόλο του αρχηγού της ομάδας, θα έχεις την παρακολούθηση της ομάδας από 360 μοίρες, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμίσεων του μονοθέσιου, των εργοστασιακών εγκαταστάσεων, των συμβολαίων από τους οδηγούς, το budget και πολλά ακόμη, καθώς θα σχεδιάζεις την σεζόν και το ξεκίνημα του κάθε αγώνα. Έπειτα, όταν οι μάσκες πέσουν την Κυριακή, σου δίνονται οι αποφάσεις για να κάνεις τις βασικές επιλογές ώστε να κρατήσεις τους οδηγούς σε καλό δρόμο, και την ομάδα σου σε ανταγωνιστικό σημείο.

Κάποιος ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για την λειτουργία μίας επιτυχημένης ομάδας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του αγωνιστικού τμήματος της Formula 1 – Ross Brawn, ο οποίος σχολίασε την κυκλοφορία του επερχόμενου παιχνιδιού: “Είναι υπέροχο να βλέπεις το F1 Manager 2022 να παίρνει μορφή και για τον κόσμο να βλέπει αυτόν τον συναρπαστικό τίτλο να ζωντανεύει.

“Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία ότι το να ηγείσαι μίας ομάδας είναι πρόκληση, αλλά αυτό σίγουρα σε ικανοποιεί. Το F1 Manager είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους του αθλήματος να μπουν στην θέση ενός αρχηγού ομάδας και να ζήσουν μερικά από αυτά μόνοι τους.

“Είμαι σίγουρος ότι με τις δικές τους επιτυχίες που έχουν καταγράψει στα παιχνίδια διαχείρισης, η Frontier θα προσφέρει μια απολαυστική και συναρπαστική εμπειρία στους φίλους της F1.”

Το F1 Manager 2022 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022 σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Steam, και στο Epic Store. Μπορείς να προ παραγγείλεις το παιχνίδι στο Steam από τώρα.

Πηγή: F1 Fan

Pin It on Pinterest

Shares
Share This