Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη Αρχοντίδη

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του MotoGP, η Milestone και η Dorna Sports S.L. αποκάλυψαν το λανσάρισμα του MotoGP 22. Ο τίτλος θα έρθει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και σε PC μέσω Steam στις 21 Απριλίου 2022.

Το επόμενο MotoGP θα περιέχει νέες δυνατότητες, όπως την προσθήκη ενός mode για την σεζόν του 2009, μια απο τις πιο ιστορικές στην ιστορία του αθλήματος. Οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα 50λεπτο ντοκιμαντέρ για τα δρώμενα της τότε σεζόν, αλλά θα μπορούν να συμμετέχουν και σε αγώνες που θα κρίνουν την πορεία της.

Το παιχνίδι θα προσθέσει επιπλέον νέα χαρακτηριστικά τα οποία στοχεύουν στους νέους παίκτες, που δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ MotoGP. Έχει εισαχθεί στον τίτλο ένα νέο Tutorial Mode, και το MotoGP Academy Mode. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης έβαλε και προσαρμοζόμενο σύστημα δυσκολίας, για να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Φυσικά, το MotoGP 22 έρχεται με περισσότερους από 120 αναβάτες και πάνω απο 20 επίσημες πίστες για να τρέξετε. Εκτός αυτού, θα περιέχονται και πάνω απο 70 αναβάτες απο την ιστορία του αθλήματος. Απολαύστε το trailer για περισσότερες λεπτομέρειες:

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This