Επιλογή Σελίδας


Σημαντική διάκριση για τoν Άγγελο Τουλούπη, που κατάφερε μέσα από τις επιτυχίες του στους διεθνείς αγώνες πέρυσι και φέτος να καταλάβει όχι μόνο τη δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη της Cavaliada, αλλά και την τέταρτη θέση στη βαθμολογία της Κεντρικής Ευρώπης FEI World Cup Central European League, μετά τον τελικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο από 17 έως και 19 Φεβρουαρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Η Cavaliada 2021-2022 περιλάμβανε τέσσερις αγώνες σε πόλεις της Πολωνίας, την Βαρσοβία, το Πόζναν, το Σόποτ και την Κρακοβία, όπου ήταν ο τελικός διεθνής αγώνας CSI3* και ο οποίος έδινε διπλή βαθμολογία στη γενική κατάταξη. Ο Έλληνας αθλητής μαζί με τον Blue Balou 5 πήρε την όγδοη θέση στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.55μ. με 4 βαθμούς ποινής και με συνολικά 79 βαθμούς ήταν τελικά δεύτερος στην κατάταξη πίσω από τον Πολωνό Jaroslaw Skrzuczynski που είχε 84 βαθμούς.

Ακόμη στην γενική βαθμολογία της Κεντρικής Ευρώπης, FEI World Cup Central European League, που ανήκει ιππικά η χώρα μας, ο Άγγελος συγκέντρωσε συνολικά 94 βαθμούς καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, Στην πρώτη θέση ήταν με 103 βαθμούς ο Λιθουανός Andrius Petrovas.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This