Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Ανατόλια με 79-73, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών.

Το κείμενο:

Αρχή του δεύτερου γύρου και επίσημα της Γ’ Εθνικής και η ομάδα των Ικάρων κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην ομάδα του Ανατόλια για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι όπως υποδηλώνει το τελικό σκορ με τους Ίκαρους να παίρνουν μια νικη-ανάσα για την συνέχεια.

Στο 1ο δέκαλεπτο οι ομάδες μπήκαν με ενέργεια στο παρκέ έτοιμες να δώσουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο τους εαυτό. Με εναλλαγές στο σκορ από το πρώτο λεπτό κιόλας το δεκάλεπτο κλείνει με βραχεία κεφαλή υπέρ τον φιλοξενούμενων (18-20).

Δεύτερο δεκάλεπτο και οι ομάδες συνεχίζουν με αμείωτη διάθεση και ενέργεια για μπάσκετ με τους Ίκαρους να παίρνουν αυτοί “κεφάλι” στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (41-38).

Αρχή τρίτου δεκαλέπτου οι ομάδες συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο χωρίς κάποια από της δύο ομάδες να μπορεί να ξεφεύγει στο σκορ με τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα ισχνό προβάδισμα (59-55).

Τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο και ο αγώνας έχει αποκτήσει μια άγρια ομορφιά και στις δύο πλευρές του γηπέδου με την ομάδα τον Γιαννιτσών να δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα και ψυχραιμία και να φτάνει στην τρίτη νίκη της με τελικό σκορ 79-73.

Επόμενο παιχνίδι με την ΔΕΚΑ στην Θεσσαλονίκη.

Ίκαροι Γιαννιτσών (Οκλαλιωτης Α.): Οκλαλιωτης Π., Χαριστος, Σποντης 4, Μπογδάνη 13,, Σαμαράς 23(6), Πετρίδης Ν.4, Πετρίδης Α., Σανκαρε 2, Παπαδόπουλος 9 (1), Ελευθεριάδης 17,Μαρκίδης 4, Παουλεανου 3 .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This