Επιλογή Σελίδας


Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κρύας Βρύσης το Final Four της κατηγορίας Κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε κάθε ένα από τους τέσσερις ομίλους και είναι οι εξής :

  • ΣΦΚ Πιερικός
  • ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών
  • ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
  • ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης

Οι αναμετρήσεις της πρώτης μέρας διεξήχθησαν μεταξύ των ομάδων ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας και ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών – ΣΦΚ Πιερικός που έληξαν 3-0 και 0-3 σετ αντίστοιχα.

Με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας προέκυψαν οι αναμετρήσεις της Κυριακής, όπου στον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση συμμετείχαν οι ομάδες: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών, με νικήτρια ομάδα τον ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-2 σετ καταλαμβάνοντας έτσι την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Ο αγώνα κατάταξης για την πρώτη και δεύτερη θέση διεξήχθη μεταξύ των ομάδων ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης – ΣΦΚ Πιερικός όπου νικητής και πρωταθλητής της Ένωσης αναδείχθηκε η ομάδα ΣΦΚ Πιερικός με 3-2 σετ.

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΜ, Γεώργιος Μοσχάς.

Τις απονομές των μεταλλίων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον σύλλογο ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης έκανε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΜ, Γεώργιος Μαραντίδης.

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα ΣΦΚ Πιερικός έκανε ο Ταμίας της ΕΣΠΕΜ, Βασίλειος Ακριτίδης.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ, Πυθαγόρας Δημητριάδης μαζί με το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, Χρήστο Τασχουνίδη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This