Επιλογή Σελίδας

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Ολυμπιακό χρηματική ποινή 2.000 € (αγώνας Κυπέλλου Ολυμπιακός-Λεβαδειακός).

Επέβαλε στον ΟΦΗ χρηματική ποινή 2.000 € (αγώνας Κυπέλλου ΟΦΗ-Άρης).

Επέβαλε στον Νικόλαο Τσακαλδήμη την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης αυτού από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών (Σουφλί-Εθνικός Αλεξ/λης, Γ’ Γυναικών).

Επέβαλε στον Στυλιανό Κάλφα την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης αυτού από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών (Ποσειδών Μηχανιώνας-Αγιος Ματθαίος, Γ’ Εθνική).

Απάλλαξε τον Γεώργιο Πετρίδη από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Δόξα 2016-Θεόνη Τρικάλων Α’ Γυναικών).

Απάλλαξε τον Διονύσιο Παπαδόπουλο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Διαγόρας Βραχνέικων-Αχέρων Καναλακίου Γ’ Εθνική).

Απάλλαξε τον Αθανάσιο Δημητρίου από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Κερατσίνι-Αίας Σαλαμίνας, Γ’ Εθνική).

Απάλλαξε τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Εθνικός Σκουλικάδου-Παναιγιάλειος, Γ’ Εθνική).

Απάλλαξε τον Στέφανο Ναλπαντίδη από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Εδεσσαϊκός-Κτηνοτροφικός Αστέρας, Γ’ Εθνική).

Απάλλαξε τον Αντώνιο Φωτεινό από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Σαντορίνη-Ερμιονίδα, Γ’ Εθνική).

Απάλλαξε τον Γεώργιο Σταμπολίδη από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εδεσσαϊκός, Γ’ Εθνική).

Επέβαλε στον Ιωάννη Βασιλειάδη την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης αυτού από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών (Καβάλα 86-Μέντεκας Καλαμαριάς, Γ’ Γυναικών).

Επέβαλε στην Άννα Τυράκη την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης αυτού από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα σαράντα (40) ημερών (Εργοτέλης-ΑΕΚ, Α’ Γυναικών).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This