Επιλογή Σελίδας

Του Παναγιώτη Γκαμπράνη

Ο Άρης συνεχίζει το μονοδιάστατο και χωρίς ουσία παιχνίδι του καθώς δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και έχει γίνει ανοιχτό βιβλίο για κάθε προπονητή, που με φουλ άμυνα παίρνει εύκολα αποτέλεσμα μέσα στο Βικελίδης.

Τι μπορεί να σώσει τον Άρη; Πρόκριση στη Λαμία την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια πρόκριση στον τελικό. Μόνο αυτή είναι η τελευταία ελπίδα να μην μείνει νωρίς εκτός στόχων. Διαφορετικά θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα, να αποκτήσει ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιτέλουν κλασικό σέντερ φορ και να τα αλλάξει όλα από την αρχή δοκιμάζοντας κι άλλα αγωνιστικά πλάνα.

Οι φωνές του Καρυπίδη στα αποδυτήρια του Άρη έπιασαν τόπο… 

Οι φωνές του Καρυπίδη στα αποδυτήρια έπιασαν τόπο. Σε σχέση με τις δύο φλατ εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα, κόντρα στη Λαμία ο Άρης είχε πάθος, ενθουσιασμό, ορμή και διάθεση να σκοράρει. Αλλά ποιος να το κάνει;

Κράτημα της μπάλας, πλάγιες πάσες, προσπάθεια για τη δημιουργία μίας επίθεσης με πολύ κόπο και στο τέλος μια ανούσια τελική, καθώς μόλις οι παίκτες του Άρη φτάνουν σε θέση βολής, νομίζουν ότι σταματάει ο κόσμος. Ακόμα και τα εύκολα γίνονται δύσκολα στο μυαλό τους.

Ίσως πλέον να υπάρχει και θέμα ψυχολογίας. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές του Άρη όταν έρχονται αντιμέτωποι με την αντίπαλη εστία…

Κόντρα στη Λαμία ο Μάντζιος τους ζήτησε επιτέλους να σουτάρουν και το έκαναν με κάθε τρόπο, όχι όμως στο σωστό timing. Κι όταν έφταναν απέναντι στον Σαράνοβ, τότε προσπαθούσαν να σιγουρέψουν το γκολ με πάσα, με σέντρα, με τακουνάκι, με οτιδήποτε πλην της ενδεδειγμένης επιλογής. 

Η ανάγκη για βελτίωση; Προφανής και ξεκάθαρη. Το λέει ο Άκης Μάντζιος μετά από κάθε παιχνίδι. Το τονίζουν οι ποδοσφαιριστές. «Πρέπει να σκοράρουμε». Πως θα γίνει αυτό; Αρκεί να έρθει ένας σέντερ φορ και να καθαρίσει την μπουγάδα; Ίσως κι αυτό να μην είναι αρκετό. 

Η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά βάζει τέλος και στις απουσίες. Ο Άρης στα επόμενα παιχνίδια θα είναι πλήρης (ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα και με τους τερματοφύλακες) και θα πρέπει να βρει λύσεις. Το κουτί με τις δικαιολογίες άδειασε και πλέον ζητούνται αποτελέσματα. Και άμεσα.

Πηγή: Sportday

Pin It on Pinterest

Shares
Share This