Επιλογή Σελίδας


Του Δημήτρη Μπίζα

Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου αναφέρουν πως η Audi προχωρά προς εξαγορά της McLaren, σε ένα deal που δεν θα αφορά μόνο την ομάδα της F1, αλλά όλο τον Όμιλο.

Τίποτα επίσημα δεν έχει προκύψει ακόμα, πάντως, ενώ όλοι περιμένουν την τελική απόφαση του Volkswagen Group για το αν θα εισέλθει στο σπορ το 2026 με την Audi και την Porsche, ή έστω μία από τις δύο εταιρείες.

Μιλώντας σε επιλεγμένα μέσα σε συνέντευξη Τύπου από το Woking, ο Zak Brown παραδέχτηκε πως έχει έρθει σε επικοινωνία με το VW Group, αλλά εξηγεί γιατί ακόμα τηρεί στάση αναμονής:

«Ακούω πως κάνουν κάτι με την Red Bull σε ό,τι αφορά την Porsche. Νομίζω έχουν μιλήσει με αρκετό κόσμο στο grid και, όπως φαντάζεστε, είχαμε κι εμείς τις συζητήσεις μας. Αλλά βραχυπρόθεσμα, ίσως και μεσοπρόθεσμα, είμαστε χαρούμενοι με τη Mercedes. Θα περιμένουμε να δούμε τι γίνεται: θα μπουν τελικά στο σπορ; Γιατί αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αν εμπλακούν, έχουμε συμβόλαιο μέχρι τότε. Και προφανώς, θα εξετάσουμε το πού θα βρισκόμαστε τότε και ποιοι άλλοι βρίσκονται στο σπορ, και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το 2026».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This