Επιλογή Σελίδας



Φίλες και φίλοι, καλημέρα και πάλι. Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας περιλαμβάνει τρεις αγώνες με τους οποίους ανοίγει η 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Γήπεδο Παναιτωλικού @ Αγρίνιο
Στους 2 από τους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του Παναιτωλικού σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 5 από τους 12 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού. Τις 2 από τις 5 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό, σκόραραν αμφότερες. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,83.

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης @ Αθήνα
Στον 1 από τους 7 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στον 1 από τους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Αναγέννησης Καρδίτσας. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,51.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Γήπεδο Τούμπας @ Θεσσαλονίκη
Στους 5 από τους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα, όπως και στους 7 από τους 9 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Τις 6 από τις 7 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, σημειώθηκαν από 2 έως και 4 τέρματα. Να σημειωθούν από 2 έως και 4 τέρματα σε απόδοση 1,52.

Συνοπτικά
Greece – Greece Cup (Quarterfinal)
15:00 Panetolikos – Olympiakos Pireus No Goal (1,83) 2-1 FT
17:00 Panathinaikos – Anagennisi Karditsa No Goal (1,51) 4-0 FT
19:00 PAOK Salonica – AEK Athens 2 – 4 Goals (1,52) 0-0 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This