Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναμετρήσεις:

Milan – Spezia
Stadio Giuseppe Meazza
H διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι σημαντική. Από τη μία πλευρά η Milan σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια στα τελευταία ματς της και απέναντι στη Spezia δεν αναμένουμε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία. Και στις 4 μέχρι στιγμής μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,64.

Bologna – Napoli
Stadio Renato Dall’Ara
Η Napoli μετά την ήττα από τη Fiorentina στο κύπελλο θέλει να επανέλθει στις νίκες κι επίσης δε θέλει να χάσει άλλο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η Bologna μπορεί να αγωνίζεται στην έδρα της αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή και δε θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τη Napoli. Νίκη της Napoli σε απόδοση 2,03.

Fiorentina – Genoa
Stadio Artemio Franchi
Η Fiorentina ειναι αρκετά φορμαρισμένη στην επίθεση και στα περισσότερα ματς της σημειώνονται τουλάχιστον 3 τέρματα. Από την άλλη πλευρά η Genoa δεν έχει δείξει ιδιαίτερα δείγματα σταθερότητας στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αναμέτρησή τους για τον πρώτο γύρο η Fiorentina είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 1 – 2. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,87.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (22a giornata)φετινό 
19:30 Milan – Spezia Over 2,5 Goals (1,64) 1-2 FT
19:30 Bologna – Napoli 2 (2,03) 0-2 FT
21:45 Fiorentina – Genoa Over 2,5 Goals (1,87) 6-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This